Kedves Felhasználónk!

Te is csak kapkodod a fejed néha, hogy mennyi dolgod van, és közben mennyi új infót kellene befogadnod vállalkozás-fejlesztésről, marketingről, szabályozásokról, a saját szakmád új trendjeiről, és a többiről?

A munka és a tanulás legjobban épp a vállalkozók életében függ össze egymással. Ezért gyűjtjük össze neked minden hónapban a legfontosabbakat: tudj róla, kövesd, kapcsolódj, és nem leszel elveszve a tudnivalók tengerében.
Ezúttal élő emberek mesélnek a robotról (az autokassza első kipróbálóit mutatjuk be nektek videón), lehántjuk a fölös fényezést a “fintech”-ről, hogy értsd, hogyan vonatkozik rád, KATÁ-soknak válogatunk alapokat, és meghívunk egy csomó tavaszi rendezvényre, ahol velünk is találkozhatsz majd.

Az év elején átadott bankszámla-számlázó szinkronizálásunk sokaknak hatalmas időmegtakarítást jelent, vannak, akiket ősi félelmeiktől szabadít meg, és van olyan felhasználónk is, aki előre megálmodta, hogy lesz egy ilyen… 🙂
Nézzétek meg a csodás, minden-mentes (és rendes) sütik mágusa, a Marcella by Yum-Yum, a fenntarthatósággal foglalkozó online ReCity Magazin, és a 2016-os Év Coworking Irodája, az Impact Hub Budapest alapítóival készült filmjeinket, mindenki másnál előbb, most azonnal!
Ha tetszettek a filmek, ne felejts el feliratkozni YouTube-csatornánkra!

Ahogy egy évtizede a számlázás területén, most a pénzügyi technológiák területén is új terepre érkezik a világ – nemcsak mi, hanem a bankok, pénzintézetek, a startupok, a felhasználók, és lassanként a szabályozások is irányba állnak. A Vállalkozás 3.0 második részében elmagyarázzuk, miért is olyan fontos a fintech trend: megismerkedhetsz a fintech fogalmával, eredetével, ikonikus márkákkal, és a Számlázz.hu-s aspektusokkal is. Olvasd el, mert ha ma még nem is, nemsokára téged is mélyen érint majd: “Ahová mi megyünk, ott nincs szükség utakra”.

A Katalin magyar rövidüléséből önállósult női keresztnév, ami a japán harcművészetekben formagyakorlatot jelent, egyúttal az egyéni vállalkozók körében kiemelkedően népszerű adózási forma… 🙂

Hihetetlen sokszínű nyelvünk használatakor megszoktuk, hogy kontextusban értelmezzük a szavakat, így mostanra biztos kitaláltátok, hogy se nem egy utónév-generátor fejlesztését, se nem egy új karate-ág megszületését jelentjük be, hanem a 2013. január 1. óta választható adózási rendről lesz szó: blogposztunkban összegyűjtöttük nektek azokat a forrásokat, ahonnan az alapinfókat beszerezhetitek.
Ha szeretnétek naprakészek maradni, akkor kövessétek a FB-oldalunkat, rendszeresen posztolunk számotokra hasznos tartalmakat!

Számlázz.hu Műhely – hamarosan!

Nemcsak számlázót, hanem felbecsülhetetlen értékű üzleti tudást, és kapcsolatokat is szeretnénk a kezetekbe adni – szintén ingyen. Ha vállalkozóként azt érzed, hogy inspirációra, infóra, ismerkedésre van szükséged (igen, van! 🙂 ), akkor gyere el a tavaszi Számlázz.hu Műhelyre! Az e-kereskedők, és a gasztronómiai vállalkozások után áprilisban a fenntarthatóságra, a zöld működésre fókuszáló cégeket, az ő sikereiket, kihívásaikat, kérdéseiket és válaszaikat tűzzük műsorra.

ÍRD MEG nekünk válasz-üzenetben: mi az, amit te kérdeznél ezektől a cégektől, ha ott lennél? Figyeld a híreinket, mert nemsokára a részleteket is elárulhatjuk!
Nézd meg a korábbi Műhelyekről készült videóinkat itt!

Letaroljuk a tavaszi konferencia-szezont! 🙂

Okosodnál, tanulnál, network-ölnél? Akkor gyere el a szakma legizgalmasabb rendezvényeire, ahova minket is meghívtak!

  • Február 21.: FinTechRadar Konferencia, Mosaic Coworking – Varga-Tarr Sándor, marketingvezető: “Autokassza – 2017. első hazai fintech megoldása”
  • Március 1-2.: Evolution 2017, Park Inn by Radisson – Stygár László, szolgáltatás-fejlesztési vezető a “nagy öregek” között Kis Ervin Egon kerekasztal-beszélgetésében
  • Március 11.: Freelancer Festival, A Grund – Stygár László, szolgáltatás-fejlesztési vezető: Számlázz.hu Műhely “különkiadás”
  • Március 30.: Ecommerce Expo, Lurdy Konferenciaközpont – Stygár László, szolgáltatás-fejlesztési vezető, “Miért éri meg automatizálni a számlázást, nyugtaadást?”
Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás