Kedves Felhasználónk!

Ezen a szép áprilisi tavasz-tél-őszön fontos hírekkel jelentkezünk. Gyakorlati tippek a késedelmes fizetés felszámolására, vélemények a fenntarthatóságra optimalizált Számlázz.hu-s vállalkozásoktól, és némi kacagás a papír és elektronika küzdelmén, amire több cikkben is reagáltunk.

Egymás után dobja piacra újabb és újabb innovációit partnerünk, a MagNet Bank. Épp három hónapja rukkoltunk elő a közös autokasszával, amit egy interjúval “ünnepeltünk meg”: Rostás Attila, a MagNet Bank igazgatóságának tagja válaszolt a bank filozófiájára, és a bankpiac jövőjére vonatkozó kérdéseinkre. Olvasd el az interjút itt!

Vevőd időnként “elfelejti”, hogy teljesítés történt? Ismered már az összes “késleltető tényezőt”? Mumus az utánkövetés? Cikkünkben 4 nagyon konkrét tippet adunk, melyekkel okosan bírhatod időben fizetésre a vevőidet. A “Virítsd a lóvét” telefonba üvöltése legyen az utolsó fegyver, addig van még néhány kulturált dobásod…! 🙂

Szerinted érdemes lenne pénzbírsággal sújtani a kézi számlázást? Szerinted voltak olyan kereskedők, akik a pénz megjelenésekor továbbra is csak aranyrögöket voltak hajlandóak elfogadni…? Szerinted tartunk ott technológiailag, hogy időszerű legyen az e-számla teljes térhódítása? Kisebb botrány tört ki könyvelői körökben az MKOE felvetése kapcsán, amire természetesen mi is reagáltunk: Újabb sarc a kézi számlatömbökre?

Április 6-án a fenntarthatóság került terítékre a Számlázz.hu Műhelyen. Vendégeink egyetértettek abban, hogy a “játék” sokszereplős, viszont egyáltalán nem játék. Ahhoz, hogy gazdaságilag fenntarthatóan működjünk (mint vállalkozó, mint ember), előbb a környezet kell fenntarthatóvá tennünk. Nézd meg friss videónkat a napsütéses beszélgetésről, még több infóért pedig olvasd el összefoglalónkat a blogon!

Egy alternatív univerzumban még mi is élveznénk a kéziszámlatömbbel való pepecselést… Tettünk hát egy szürreális kirándulást a nyomtatványboltok világába. Tarts velünk, megfogjuk a kezed, hogy ne tévedj el ebben a tündér-világban, és megosztjuk veled a 10 legfontosabb érvet a számlatömbözés MELLETT! 🙂
Jó szórakozást kívánunk!

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás