Kedves Felhasználónk!

Gyönyörű hónap a május, még így is, hogy a vállalkozóknak tartogat néhány “kínos” határidőt. Reméljük neked azért jut időd mindenre, és még egy picit ránk is tudsz szánni belőle! Egy gyors kérdőívvel (lécci töltsd ki!), néhány fiókminősítéssel kapcsolatos kérdés-válasszal, és egy nyitott pozícióval érkezik a Számlázz.hu Percek ebben a hónapban. Szép tavaszt kívánunk neked!

Kíváncsiak vagyunk Rád!

Megszokhattad tőlünk, hogy szép csendben szolgáltatunk és fejlesztünk, minden mással békén hagyunk. Most viszont kivételesen szeretnénk kérni valamit! 🙂
Megtennéd, hogy segítesz nekünk a véleményed megosztásával, és kitöltöd a kérdőívünket? Lemértük, nem több az egész 6 percnél (épp egy kávézásnyi idő), nekünk viszont felbecsülhetetlen értékkel bír.
A kérdéssort itt találod, kattints! Köszönjük szépen előre is!

Ha áfa-körös vagy, akkor egyéni vállalkozóként is kötelezett vagy vállalkozói bankszámlát nyitni. A cégalapítás körüli herce-hurcában bizony felmerül egy sor olyan adminisztratív kérdés, melyekre egyáltalán nem triviális a válasz. A “hogyan válassz” sorozatunk első, és egyben egyik kulcseleme a bankszámláról szóló. Nemcsak a válogatáshoz, hanem a használathoz is adunk életmentő szempontokat! Olvasd el a cikket, és ha hasznosnak találtad, add is tovább!

Ismét bővül a csapatunk – ismersz ügyes Java-programozót?

Hogy hogy kerül bele egyetlen hirdetésbe a “zen-egyszerűségű megoldás”, a “kreatív problémamegoldó” és a “HTML, CSS, Javascript, jQuery, Bootstrap” szókapcsolat…? 🙂
Úgy, hogy ez a mi álláshirdetésünk, és ha nagyon érted a dolgodat, akkor ez konkrétan neked szól. Nézd meg a részleteket, aztán kövesd a “JELENTKEZEM” gombot! Ha nem te vagy, akire várunk, küldd el Javás ismerősödnek a kiírást, ígérjük, jól bánunk majd vele! 🙂

Ugyanitt: büszkén jelentjük, megújult a “Rólunk”! 🙂 Neked hogy tetszik?

Ha kérdésed lenne, itt vagyunk

Megvan neked a saját szakmád, elég abban profinak lenned! Mi meg majd figyelünk a számlázásod részleteire. Mivel érkezik hamarosan néhány izgi újdonság a Számlázz.hu-ba, máris meghívtunk téged az első lépés, a számlakibocsátó fiókod minősítésére. Ha kérdésed van, írj nekünk, itt gyűjtöttünk össze néhány tipikus ügyfélszolgálati kérdés-választ, melyek lehet, hogy neked is segítségedre lesznek. Te csak minősíts!

Vállalkozók, figyelem! SZJA-bevallás, munkáltatói bevallás, 1% határidő, és más finomságok. Itt találod a pontos listát a 7 május 22-i, és a 4 május 31-i határidőről, melyekről semmiképp nem érdemes megfeledkezned. Te már képben voltál?

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás