Kedves Felhasználónk!

Forró a fintech-pite, mint a nyári kánikula, és bizony mi is kivesszük belőle a részünket! Ha néhány éve úgy tűnt, a bankoké lesz a terület, mostanra tisztán látszik: izgő-mozgó startupok, intelligens IT-szolgáltatók, izgalmas innovátorok uralják a piacot. Hiánypótló posztok születtek nálunk a témában, de nemcsak online fizetési megoldásokról, és a fintech-betörésünkről, hanem a KATÁ-sok újabb mentőövéről, és fontos felhasználóinkról is készült egy-egy gyöngyszem. Olvassátok, okuljatok, osszátok!

A fintech – avagy a pénzügyi technológiák – piaca valódi robbanásban van ezekben a hónapokban: szinte naponta élesedik egy-egy újabb szolgáltatás, szinte óránként röppen fel újabb hír, ezred-másodpercenként peregnek a virtuális tranzakciók. Nem csoda, ha még nem ismered ki magad az online fizetési lehetőségek világában, és szeretnél képbe kerülni, akár e-kereskedőként, akár “mezei” vevőként foglalkoztat a téma. Összegyűjtöttük a legfontosabb trendeket, szolgáltatókat és adatokat, amikre szükséged lehet a tisztánlátáshoz: Online fizetési kisokos. Ha ismerőseid körében is hasznos lehet, oszd tovább a tudást!

Amellett, hogy elkészült a várva várt KATA-keret kijelzés, összegyűjtöttük nektek a legfontosabbakat: mire érdemes figyelni számlázáskor, ha ezt az adózási formát választottad. Rengeteg életmentő “aprósággal”, és egy játékos ellenőrző kérdéssel várunk szeretettel a blogon: Hogyan számlázz, ha áfamentes kisadózó vagy.
Mert “nem mondjuk, hogy egyszerű, viszont muszáj igazodni a jogszabályokhoz, és a Számlázz.hu ehhez minden segítséget megad.”

Biztos százszor is átgondolod, kire bízod az adataidat. A mi szolgáltatásunkra 45 ezer vállalkozó bízta rá az adatait – és 12 éve kezeljük ezeket gondosan, figyelemmel, tökéletes biztonságban. Erre a “teljesítményre” már a Bizalmi Kör is felfigyelt, úgyhogy megkértek minket, meséljük el, hogyan teremtettük és tartjuk fent a bizalmatokat. Olvasd el előadásunkat, ami nemcsak a mi történetünkről, hanem a te tanulságaidról is szól!

Számlázz.hu-sok mesélték – magadra ismersz?

Egy állásportál startup marketing-vezetője, a “sportpoharak” meghonosítója, egy papír-írószer webshop, egy programozás-oktató mikrovállalkozás ÉS MÉG SOKAN MÁSOK, ahogy a filmek világában mondani szokták. Ajánlásainkat azért kezeljük kiemelt figyelemmel, mert 45 ezer vállalkozás között, ahol minket használnak, már tényleg minden (de MINDEN) típusú profilt megtalálhatsz: olvass bele, és ismerj magadra! Ügyfeleink korábban kínzó problémái talán a te jelenlegi problémáid, talán épp mi tudjuk rájuk a megoldást! Kattints a sztorikért!

Június 9-én a TrendFM-en hallgathattátok meg, hogyan kapcsolódik egymáshoz a pénzügyi adminisztráció és a pénzügyi technológia, hogyan érkezik szerintünk a PSD2, és hogy mi szükséges ahhoz, hogy ezek a megoldások valóban elterjedjenek. Hallgasd meg, vagy olvasd el Érczfalvi András műsorvezető, Suppan Márton (Peak Financial Services) és Varga-Tarr Sándor (Számlázz.hu) beszélgetését a blogunkon!

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás