Kedves Felhasználónk!

Még mindig meleg van, de nálunk a helyzet egyenesen forró! 🙂
Meghaladva a 47 ezer regisztrált felhasználót, és hamarosan a 25 millió (!!!) kiállított számlát, végre a csapatunk is szintet lépett: július végén beköltöztünk Magyarország legszínvonalasabb irodaparkjába, és konkrétan imádjuk. De költözés közben sem tétlenkedünk, őszre különleges fejlesztési csomaggal készülünk nektek, emellett pedig elindítottuk a Számlázz.hu Akadémiát. Mindent, amit vállalkozóként tudnod kell számlázásról, online fizetésről, fintech-ről, NAV-szabályozásokról, és a pénzügyi adminisztrációt érintő automatizmusokról, mostantól mozgóképekben meséljük el. Íme a nyár hírei, részletesen!

A Számlázz.hu megnyitotta az első olyan felsőoktatási intézmény kapuit, mely nem diplomát, hanem versenyelőnyt biztosít a figyelmes hallgatóinak… Az első évad “oktatói” munkatársaink: Stygár László szolgáltatás-fejlesztési vezető, Varga-Tarr Sándor marketingvezető, és Gier Mária pénzügyi vezető témái a fintech-megoldásoktól a teljesen alap felhő-használatig, a NAV-szabályozásoktól az online fizetésig, az intelligens vállalkozásfejlesztéstől a számlatípusokig számos izgalmas területet lefed.
Nézd meg az elsők között frissen-ropogósan az első epizódot, és kövesd a YouTube-csatornánkat, mert mostantól minden szerdán új anyaggal jelentkezik a Számlázz.hu Akadémia!

Favágótól a fodrászig, tehenésztől a cukrászig mindenki szívesebben maradna a kaptafánál. Mégis, vannak olyan pénzügyi / adminisztratív folyamatok, melyekkel még nekik is foglalkozniuk kell – legalább annyira, hogy tudják, kihez forduljanak a kérdéseikkel. Van, hogy épp egy zárt Facebook-csoportban érkezik a segítség! Ezúttal, Stygár László posztja volt a segítség, olvasd el te is, mik voltak az egyáltalán nem triviális válaszok a kérdező “triviális” kérdéseire!

Bár nyáron vagy éppen mi magunk pihenünk, vagy munkatársaink, vagy a partnercégek munkatársai, vagy valamelyik osztály vezetői, akiknek a jóváhagyására okvetlenül szükség lenne egy folyamatban… Szóval azok, akik az irodában “nyaralnak”, ők is döcögést tapasztalnak a munkában. Ha te épp nem egy tengerparton / tónál / folyónál hűsölsz, akkor sem kell elvesztegetned a munkanapokat: íme az ötleteink “uborkaszezonra”. Ha megfogadod a tanácsainkat, egyrészt ez a szezon sem marad “uborka”, másrészt hihetetlen hálás leszel magadnak ősszel mindazért, amit a szabad percekben elvégeztél!

“Kreatív lendület, maximális profizmus”

“Innovatív cégként mindig új technológiákat, megoldásokat keresünk, folyamatosan tágítjuk a korlátainkat. A Számlázz.hu-ban ugyanezt a kreatív lendületet látjuk, mindig a piaci igények előtt járnak. Maximális profizmussal érik el azt, hogy a mindennapi automatikus számlázások során ne legyenek szem előtt, és ez így jó, pont ezért választottuk őket. Ráadásul még jó fejek is.” Ezt Jobbágy Ervin, az InterTicket / Jegy.hu ügyvezetője mondta rólunk – és az egyik leginnovatívabb magyar cég első emberétől ez tényleg hatalmas elismerés!
Olvasd el a kisebb cégek vezetőinek véleményét is, mert a problémáik, amikre válaszokat adtunk, jó eséllyel a tieid is!

Minden a számlázók online bekötésétől zeng. Az egyik friss hír szerint a nagy szenzáció épp a halasztás – csak jövő nyárra kell készen állni, épp egy évvel többet “retteghetünk”, hogy vajon sikerül-e megfelelni az új szabályozásnak… De – ahogy anno kedvenc osztályfőnököm mondta – álljon meg a hegyi barangolás!
A Számlázz.hu-t használó cégeknek ezzel egy centi, egy ezredmásodperc dolga sem lesz! A Számlázz.hu folyamatosan és automatikusan követi az aktuális jogszabályokat, így biztos lehetsz benne, hogy az általad használt számlázó mindig, minden pillanatban NAV-álló. Akkor is, amikor a számlázókat be kell kötni a NAV-hoz. Sőt, főleg akkor. 🙂 Olvasd el, mit NEM kell tudnod a témáról! 🙂

Mit lehet tenni abban az esetben, ha az ügyfeled még nem lépett a vállalkozói csillagsztrádára, és nem akarja befogadni elektronikus számládat? Emögött természetesen nem szabad rosszindulatot feltételezni. Általában az információhiányból fakadó félelmek és tévhitek vannak a háttérben, amelyek eloszlatásában érdemes rávezető edukációval segíteni a megbízóinkat. Ennek megoldásához olvasd el tippjeinket a cikkben, ahol még egy levél mintát is találsz, amelyet fel is használhatsz erre a célra!

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás