Számlázz.hu Percek 2017 szeptember

Kedves Felhasználónk!

A pénzügyi technológiák piaca van ma olyan robbanásban, mint néhány éve a start-up cégek térnyerése, vagy még korábban a social media platformok elterjedése. Most mi is segítünk neked bekapcsolódni a fintech-őrületbe, mert a digitális vállalkozási eszközök között a számlázást és a bankolást éppúgy megtalálhatod. Ideális esetben a kettőt szépen összekapcsolva! A Számlázz.hu Akadémián is hallhatsz tőlünk fintech-ről – de ezúttal mi szeretnénk hallani rólad, szeptemberi hírlevelünkben a te visszajelzésedre is számítunk!

Őszi konferencia-szezon – ugye találkozunk?
Számlázz.hu az Internet Hungary-n és eTrends Expon

Az Internet Hungaryt nem kell nektek bemutatnunk, ahogy a IH közönségének sem Stygár Lászlót. Idén fintech témában ad elő: “Ahová mi megyünk, ott nincs szükség utakra”. De nemcsak a patinás, hanem az idén először megrendezett eTrends Expo programjában is szerepel a neve: “Milyen extra előnyöket hoz az online számlázás?” címen ad elő, még te is jelentkezhetsz a pénzügyi technológiákról szóló rendezvényre!

Számlázz.hu Akadémia

Számlázási alapokról, üzletfejlesztésről, fintech-újításokról szólnak a Számlázz.hu Akadémia első epizódjai, amiket máris sokezer vállalkozó nézett meg YouTube-csatornánkon. A sorozat lassan egy olyan komplex tudásanyaggá áll össze, amivel vállalkozóként konkrét versenyelőnyre tehetsz szert a saját piacodon. Kezdd el követni a feltöltéseket, hogy a sorozat további részeiről már publikáláskor értesülhess, és a tudást napi gyakorlatba is minél hamarabb át tudd ültetni! Hamarosan érkezünk a XXI. századi számlázási okosságokkal, az online fizetési megoldásokkal, sőt “NAV-szelídítéssel” is próbálkozunk! 🙂 Gyere, ülj be velünk az iskolapadba, mert tanulni jó, és kifizetődő!

Nyugta esetén a kötelező adattartalom szűkebb, mint számlaadáskor, és a nyugta nem számolható el költségként. Így a nyugtakibocsátás elsősorban egy B2C (business to consumer), nem pedig B2B (business to business) eszköz, vagyis magánszemélyeknek adunk nyugtát. Mostantól a Számla Agent szolgáltatásunkon belül ez is elérhető! Olvasd el a teljes blogposztot az e-nyugtáról, és hozzá a használóktól érkezett kommenteket is!

E-számla ingyen

Rengeteget segítenél a II. évad előkészítésében, ha megosztanád velünk a véleményed. Szánj rá 3 percet, válaszolj a kérdésekre, és írd le néhány mondatban a véleményed a Számlázz.hu Akadémia eddig megjelent részeiről! Köszönjük szépen előre is!

Kitöltöm a kérdőívet
Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás