Számlázz.hu Percek 2017 október

Kedves Felhasználónk!

Október 17-től, a B2B Award díjátadójának estjétől már díjnyertes filmeket láthattok YouTube-csatornánkon! 🙂 Friss epizódokkal vár a Számlázz.hu Akadémia, de közben még utolsó pillanatos jelentkezésedet is leadhatod a Számlázz.hu Műhelyre, emellett új regisztrációs felületünkről és fintech-témájú előadásainkról is beszámolunk. És azt tudtad, hogy már 50 000 innovatív vállalkozó egyike vagy Számlázz.hu-felhasználóként te magad is? Fogadd szeretettel októberi híreinket!

A pénzkezelés forradalma – Stygár László az Internet Hungary-n
A pénzkezelés forradalma - Stygár László az Internet Hungary-n

Csak divatos buzz lenne a fintech fogalma, vagy egy világokat rengető tendenciát jelöl? Újabb és újabb pénzügyi technológiákat vajon a meglévő bankoktól, vagy épp ellenkezőleg, az őket kihívó “kicsi-de-erős” fejlesztőcégektől várhatunk? Valódi forradalom zajlik a fizetési megoldások körül, vagy csak organikus fejlődés? Egy biztos: a legnagyobb mai autómárkák megalapítói nem hintógyárosok voltak… Stygár László az idei Internet Hungary-n fintech-megoldásokról, és a fintech-forradalomban vállalt szerepünkről adott elő.
Olvasd el az előadás teljes szövegét!

Vadonatúj bejáratot alkottunk a Számlázz.hu elé

Megújított felület áll rendelkezésre idén októbertől a Számlázz.hu frissen érkező felhasználói számára – leegyszerűsítettük a teljes regisztrációs folyamatot, minimalizáltuk a bekért adatokat, és átláthatóan szétválasztottuk a felhasználói, és a céghez kapcsolódó adatokat. Emellett ha új céget regisztrálnál, mostantól mobil eszközökön is éppúgy megteheted. Olvasd el az új bejáratról szóló teljes blogposztot!

Számlázz.hu Műhely – LAST MINUTE jelentkezés még épp nyitva!
Számlázz.hu Műhely

Négy izgalmas művész, négy lelkiismeretes vállalkozó, négy alkotói pálya, négy üzleti siker-modell. Lugosi Viktória, akivel a gasztro-Műhelyen is találkozhattatok, ezúttal Palya Bea énekesnővel, Panyi Zsuzsi ékszertervezővel, Lombos Márton dalszövegíróval és Weiler Péter festőművésszel fog beszélgetni.
Az őszi Számlázz.hu Műhelynek ezúttal a Próféta Galéria ad otthont, és a korábbi alkalmakhoz hasonlóan Te is a szereplői között lehetsz! Várunk szeretettel, ha érdekel négy kiemelkedő művész-vállalkozó stratégiája, ha szeretnél tanulni alkotótársaktól, ha szeretsz beszélgetni, ha kész vagy a következő Műhely-filmünkben is felbukkanni. Regisztrálj minél hamarabb, mert valószínűleg napokon belül ki kell akasztanunk a “teltház” táblát!

Fintech Világa

Suppan Márton, a Peak Financial Services képviseletében így mutatott be minket a Fintech Világa október 13-i adásában: “A Számlázz.hu szépen halad a fintech irányában. Egy számla kiállításához – jó esetben – tartozik pénzügyi tranzakció is, és nagyon jó, hogy a Számlázz.hu felismerte, nemcsak azt, hogy jó interface-ekkel kell rendelkeznie, hogy össze tudjon kapcsolódni az ügyfeleivel, vagy az ügyfelei össze tudják kapcsolni az ő rendszerüket egy bérszámfejtő vagy akármilyen másik rendszerrel, hanem elkezdett harmadik feleken keresztül kvázi aggregátorként fizetési metódusokat nyújtani, hogy az ügyfelei könnyebben ki tudják egyenlíteni a számláikat.” Hallgasd meg a teljes adást itt!

50000 felhasználó

Hatalmasat ünnepeltünk múlt héten – de az ötvenezredik vállalkozó megérkezése a Számlázz.hu felhasználói közé nem egyszerűen a mi ünnepünk. Azt is ünnepeltük ezzel, hogy megszületetett már Magyarországon 50 000 fontos döntés: “Mostantól nemcsak egyszerűen, gyorsan, és elegánsan, hanem innovatívan, biztonságosan, elképzelhetetlenül olcsón, egyszóval profin fogunk számlázni.” Azok a vállalkozók, akik az elmúlt 12 évben bármikor így döntöttek, egy olyan közösséghez csatlakoztak, ahol még sok szuper meglepetés vár rájuk… 🙂 Anélkül, hogy elspoilereznénk az ősz további eseményeit, szeretnénk előrebocsátani, lesznek még idén kellemes meglepetések! Addig is, nézzétek meg aktuálisan kedvenc filmünket, mert nektek szól: KÖSZÖNJÜK!

Számlázz.hu Akadémia – miről tanulhatsz a mi sulinkban 🙂
Számlázz.hu Akadémia

Ha még sosem láttad az Akadémia filmjeit, így foglalhatnánk össze neked: “játszva tanulható vállalkozói okosságok”. Ha már láttál egy pár epizódot, akkor fáradj át a YouTube-csatornánkra, és nézd meg a többit is! Ha pedig mindet láttad már, és hasznosnak is találtad, oszd meg a vállalkozó ismerőseiddel is, mert hidd el, nekik is épp olyan hasznos lesz, mint neked! VIGYÁZAT, fokozottan számlázás-technikás, digitálisan intelligens, trend-értő és NAV-biztos irányba vezet! 🙂 Itt találod a (tegnap óta B2B Award díjnyertes) sorozat legfrissebb epizódját, fogyaszd egészséggel!

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás