Számlázz.hu Percek 2017 november

Kedves Felhasználónk!

2017. novemberétől új időszámítást írunk a Számlázz.hu-ban. Többé nem egy sima online számlázó vagyunk, sokkal inkább szeretnénk valódi pénzügyi asszisztenciát nyújtani felhasználóinknak, még ha “csak” virtuálisan is. Véleményünk és tapasztalatunk szerint azonban ez a virtuális tér már kézzelfogható üzleti értékeket rejt, hiszen a digitális adatforgalom, az intelligens automatizmusok, az azonnali és biztonságos integrációk töredékére csökkentik az adminisztrációra fordítandó időt. Íme az új időszámítás sarokkövei.

Számlázz.hu 3.0.

Ahhoz, hogy a valódi versenyelőnyt biztosító digitális pénzügyi asszisztenciát rendelkezésetekre bocsájthassuk, hosszú utat tettünk meg mi magunk is: első 1000 felhasználónk “sima online számlázót”, a következő 50 000 csatlakozó vállalkozás már egyre intelligensebb megoldásrendszereket kapott általunk. Idén novemberben új szolgáltatási csomagokba rendezve hoztunk nektek új üzleti szemléletet, okos adminisztráció-csökkentést. Olvasd el a rövid összefoglalót erről az útról!

Online fizetés a Számlázz.hu-nál

Fizetési megoldásaid bővítésével nemcsak a fizetési hajlandóságot – és a lojalitást, és a márkádat, és a versenyképességedet, stb. – erősíted, hanem innovatív, biztonságos eszközök beépítése által sok-sok-sok munkaórát is megtakarítasz magadnak és munkatársaidnak. Így most bővítettük a nálunk elérhető fizetési megoldásokat, immár a Borgun és a PayPal online fizetési szolgáltatások is elérhetőek a számlaverzumunkban. Itt olvass az új online fizetési megoldásokról!

Számlázz.hu díjcsomagok

Rólatok elnevezett új szolgáltatási csomagjaink: a #profi (professzionális megoldásokat kereső szakember-vállalkozóknak), a #digital (a felhőszolgáltatások előnyeit üzleti haszonná konvertáló vállalkozóknak), és a #start (a máris intelligens, ám még csak most induló vállalkozóknak) díjcsomagok. A #free is él és virul (ahogy korábbi díjcsomagjaink szintén, melyeket addig tarthatjátok meg, amíg szeretnétek!), de az ingyenes lista egy újabb – általatok nagyon várt – lehetőséggel bővült. Olvasd el, mivel gazdagodott a díjmentes csomag, és ismerkedj az újakkal is!

direkt számlázás

(Egyre) több mint ötvenezer innovatív hazai vállalkozás számláz velünk. A Számlázz.hu felhasználók közel felének van olyan ügyfele, aki szintén Számlázz.hu-s. Az összes kiállított számla több mint egyharmadát másik Számlázz.hu-s kapta. Ez a teljes magyar GDP szemmel jól látható százalékát jelenti! A direkt számlázásnak köszönhetően ekkora számlamennyiség mostantól rendszeren belül fog ‘közlekedni’. Vagyis: a régen számlakibocsátó fióknak becézett entitás számlázási fiókká változik, hiszen a kimenő számláid mellett a bejövő számláidat is ugyanott fogod megtalálni! El tudod képzelni ennek jelentőségét? Segítünk elképzelni, olvasd el a részleteket!

Számlák archiválása

Tudod, hogy miben nem különbözik egymástól

  • az általad kibocsátott, tehát kimenő papír alapú számla,
  • az általad kibocsátott, tehát kimenő elektronikus számla (e-számla),
  • a feléd kibocsátott, tehát bejövő papír alapú számla,
  • valamint a feléd kibocsátott, tehát bejövő elektronikus számla (e-számla)?

Abban az egy dologban, hogy mostantól mind a négy típusú számlát ugyanabban az okos archívumban láthatod, amennyiben igénybe veszed a #profi díjcsomagban elérhető, teljes körű digitális archiválási szolgáltatásunkat! Érdekelnek a részletek, ugye? Elmondjuk, mit jelent, és hogy miért jó mindez!

E-számla ingyen

Hét évvel ezelőtt Magyarországon az e-számlázás “úri huncutságnak” számított, de legalábbis olyan drága volt, hogy azt csakis a nagyvállalatok engedhették meg maguknak. Ehhez képest ma vannak olyan speciális körülmények, melyek között korlátlan számú e-számlát bocsáthatsz ki ingyen! Olvasd el, hogy melyek ezek a körülmények, és ismerkedj meg új e-számla árainkkal is, melyek szintén alacsonyabbak, mint bármikor korábban! Csökkentjük e-számla árainkat – helyenként ingyenesig!

Számlázz.hu Műhely

Lejössz a színpadról és számlázol? Kinyitod a kemencét a frissen kisült üvegékszereiddel, majd indulsz a könyvelőhöz? Mit ír a számlára a szövegíró? És ha adótartozása van? Ezekről és még sokkal mélyebb személyiség-formáló erőkről beszélgettünk négy csodálatos művésszel a negyedik Számlázz.hu Műhelyen, és mindannyiunknak hatalmas élmény volt. Légy most része te is a Palya Beával, Lombos Mártonnal, Panyi Zsuzsival és Weiler Péterrel folytatott műhely-beszélgetésnek, mert elkészült a hangulatos kisfilmünk! Profik titkai – a művész mint vállalkozó

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás