Számlázz.hu Percek 2017 december

Kedves Felhasználónk!

Mivel is kívánhatnál sikeresebb, boldogabb új évet, mint éppen egy életminőség-javító szolgáltatással? 🙂 Ha vállalkozó ismerőseidnek figyelmébe ajánlod a Számlázz.hu használatát, ráadásként magadat is meglepheted néhány ingyenes #profi hónappal – úgyhogy ajánlásra fel (belépés után katt ide)!
Olvasd el ezen túl 2017-es élménybeszámolónkat, és nézz szét hírlevelünkben még néhány #profi tanácsért, tippért, ötletért. Idei utolsó hírlevelünkkel nagyon szép ünnepeket és különlegesen boldog új évet kívánunk Neked!

BUEK_2018

Tudtátok, hogy az elmúlt évben majdnem 18 ezer vállalkozás csatlakozott a Számlázz.hu-hoz, és ezzel 32%-kal nőtt a felhasználóink száma? 54 ezer Számlázz.hu-s. Nagyon durva! Ráadásul a csapatunk is majdnem pont ennyivel, konkrétan 33%-kal növekedett – véletlen volna..? 🙂 Ezt se cáfolni, se megerősíteni nem tudjuk, de ünneplünk: a gyönyörűen kikerekedett csapat tagjaival közösen zárjuk az évet, és a hagyományos évzáró posztban ezúttal közösen írjuk meg legnagyobb Számlázz.hu-s élményeinket. Fogadjátok szeretettel az egyenként is számottevő, izgalmasnál izgalmasabb mérföldköveinket: 2017: a rakéta éve!

Ne maradj tananyag nélkül télire sem! Számlázz.hu Akadémia II. évad: START!
Számlázz.hu Akadémia 2. évad

Mire ezt a hírlevelet olvasod, már el is indult a Számlázz.hu Akadémia II. évad, amiben már nemcsak munkatársaink, hanem az üzleti stratégia, és a fintech-szcéna vezető szakemberei is megszólalnak, mint vendég előadók! Fogadd szeretettel a második évad első részét a Számlakorrekciókról, és persze kövesd a csatornánkat, hogy akár a téli szünetben, egy forró tea és a beigli mellől zárkózz fel a számlázási infotainment korábbi epizódjaival!

#profi megoldások

Szerintünk egy #profi vállalkozás legfőbb ismérve: azzal foglalkozik, amit szeret csinálni, és amihez ért. Ha pék, akkor kenyeret süt. Ha nyelvtanár, akkor tanít. Ha fodrász, akkor frizurákat kreál. Az adminisztrációt és a háttérmunkát pedig más vállalkozókra bízza, olyanokra, akiknek viszont az adminisztráció és a háttérmunka elvégzése a hivatása. Vagy ezen folyamatok automatizálása – ahogy nekünk. 🙂 Olvasd el, hogy szerintünk hogyan működik egy #profi vállalkozás!

NAV adatszolgáltatás

“A törvénymódosítás szerint 2018. júliusától minden számlaadat azonnal megjelenik a NAV-nál. Semmiképp ne úgy tekints erre mint kötelező keserű pirulára, hanem mint dobbantóra: ami a vállalkozásodat magasabb szintre emelheti.”
Hallgasd meg első “podcast”-unkat, amiben Stygár László a Trend FM vendégeként beszélt NAV-állóságról, digitális pénzügyi asszisztensről, és még egy sor hasznos infóval szolgál intelligens vállalkozási alapokkal kapcsolatban. Kattints az adás hanganyagáért!

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás