Számlázz.hu Percek - 2018. január

Itt a tavasz, a megújulás már a spájzban van! 🙂 Úgyhogy újítsd be magadnak a Digitális Pénzügyi Asszisztenst, ha még nem tetted volna, NAV-újításokról újonnan publikált cikkeinket olvasd blogunkon, sőt, már a HVG.hu-n is, és légy vendégünk áprilisban a Nagy átváltozók – nagy átalakulások témában szerveződő legújabb Számlázz.hu Műhelyen!

“Nem a számlák mennyiségétől függ, hogy érdemes-e áttérni online számlázásra”
“Nem a számlák mennyiségétől függ, hogy érdemes-e áttérni online számlázásra”

A HVG.hu felületén Számlázz.hu-partnerség keretében jelennek meg sorban a fontosabbnál fontosabb hírek, elsősorban a NAV online számlázás kapcsán, de az eNET-tel közös kutatásunk részleteiről is.

Ön is erre számíthat könyvelőjétől, ha nem dobja el a kézi számlatömböt! címmel pedig a magyar sajtót alaposan bejárt sztorinkat olvashatod, szintén NAV online számlázás kapcsán.

Az Adózóna cikke pedig nagyon alaposan szétszedi (majd össze is rakja), hogy A digitalizáció vajon tényleg elveszi-e a könyvelők munkáját.

Számlázz.hu Műhely TAVASZ: Nagy átalakulók – nagy átalakulások
Számlázz.hu Műhely TAVASZ: Nagy átalakulók - nagy átalakulások

Sikerre mindenki vágyik – de azzal sokkal kevesebben számolnak, hogy a sikerhez nekünk magunknak is változnunk kell, legalábbis jelentős változtatásokat végrehajtani itt-ott. A tavaszi Számlázz.hu Műhely vendégei azok az “átváltozó-művészek”, akik a radikális átalakulást előbb saját személyük, majd – ennek szinte egyenes következményeként – vállalkozásuk terén legalább egyszer már átélték, vagy éppen saját átalakulásuk, saját új életük szolgált egy sikeres vállalkozás alapjaként.

Most ellesheted a test, a lélek, a szellem, vagy egy vállalkozás átalakításáért felelős szakértők titkait, de főleg megismerheted hozzáállásukat, filozófiájukat, ami talán mindennek a kulcsa…

Tedd naptárba a dátumot: április 26., csütörtök délután, mert hamarosan nyílik a jelentkezés!

Adatvezérelt, automatikus értékesítési folyamat
Adatvezérelt, automatikus értékesítési folyamat

Többen jeleztetek vissza, hogy nagyon hasznos információkat adtunk át a tavaszi Evolution Konferencián, Stygár László előadásában. Ha érdekel az előadás kivonata, olvasd el összefoglaló blogposztunkat, ahonnan a prezentációt is letöltheted!

Okosodj velünk a Számlázz.hu Akadémián!
Okosodj velünk a Számlázz.hu Akadémián!

Vállalkozóként sok mindent úgy kell magunktól kitalálni-kitapasztalni, vagy levadászni a levegőből, mint apró kis életmentő infó-molekulát… Ezen a néha fullasztó helyzeten szeretnénk változtatni, amikor az online számlázás iránt (is) nyitott vállalkozóknak háttérinformációt adunk pénzügyi, adminisztrációs, vagy akár tartalommarketinget érintő témákról. Ugye már követitek YouTube-csatornánkon a Számlázz.hu Akadémia II. évadát? Íme a legfrissebb epizódok, melyeket nem érdemes nem megnézni:

Számlázótól a Digitális Pénzügyi Asszisztensig

Számlázótól a Digitális Pénzügyi Asszisztensig

Te már tudod, hogy hogyan lehet vállalkozásod teljesen NAV-álló, de azt talán még nem, hogy hogyan válthatod ki adminisztratív nem-szeretem dolgaid jórészét egy Digitális Pénzügyi Asszisztenssel (DPA), amit a Számlázz.hu #profi használójaként kínálunk neked! Kattints erről szóló összefoglalónkért, a cikkben pedig a DPA-ról szóló szuperszónikus kisfilmünket is megtalálod! 🙂

Felkészültek a vállalkozók a NAV online számlázásra?

A NAV 2018 júliusától bevezeti az online számlázást, azaz az online számla adatszolgáltatási kötelezettséget a hazai vállalkozások számára. Ennek fényében még érdekesebbek azok a megállapítások, amelyek az eNET Internetkutatóval közösen, a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások körében végzett, hiánypótló kutatásból kiderülnek. Olvasd el az első magyarországi számlázási körkép összefoglalóját!

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás