Már csak egy hét van hátra az októberi Számlázz.hu Műhelyig, mi már hatalmas izgalommal várjuk! Ha velünk tartanál, most azonnal regisztrálj itt, még pont elcsípheted az utolsó néhány helyek egyikét!

Volt októberben nagy bejelentésünk (skandináv befektető érkezett a Számlázz.hu-hoz) és hatalmas ünneplés (100 ezren használjátok már a rendszerünket!), de még ezeken túl is vannak híreink: segítünk a könyvelőknek a jövő felé haladni, a direkt számlázóknak még profibban számlázni, és mutatunk feketeöves trükköket az igazán okos automatizmusaink használatához.

Ismerd meg a fiatal vállalkozókat az októberi Számlázz.hu Műhelyen!

Az utolsó helyek egyikére még épp regisztrálhatsz, ha érdekelnek a legfiatalabb profik titkai!

Vendégeink a sorban hatodik Műhelyen:

Huszonévesként sikeresen vállalkozni? Hogyan? Miben mások a siker-receptjeik, mint más generációké? Miben pont ugyanolyanok? Mit tudnak ők, amit más vállalkozók még – vagy már – nem?

Október 25-én megtudjuk!

100 ezer felhasználó a Számlázz.hu-nál!

3 alapító, 13 év, 100 000 felhasználó – ez a Számlázz.hu története számokban, szavakkal pedig Stygár László, Regász Imre és Stygár-Joó János meséli el, hogyan is jöhetett nekünk ez így össze… 🙂

Hálás kis videóval köszönjük nektek, hogy ennyien velünk vagytok, és kérjük, hogy továbbra is vigyétek magatokkal az okos automatizmusok, a gyors és egyszerű online számlázás jó hírét, mert ti vagytok azok a profi vállalkozók, akiknek csináljuk! Sok hasonlóan örömteli mérföldkövet kívánunk mind a százezreteknek!

Skandináv befektetővel lép szintet a Számlázz.hu

Kezdetektől a legfontosabb célunk minél több innovációt adni felhasználóink kezébe. Ebben a vízióban osztozik a Visma is, amely nemzetközi tudását és tapasztalatát adja a jövőbeli fejlesztéseinkhez. A norvég központú Visma Csoport a skandináv régió vezető szolgáltatója az üzleti szoftverek és e-kereskedelmi informatikai fejlesztések területén. 2018 októberében 50%-os tulajdonostársként csatlakozott a Számlázz.hu-hoz. Olvasd el sajtóközleményünket!

Fintech legó haladóknak: az AISP

A hazai bankok többségénél egyelőre ólomszárnyú fecskeként szárnyal a fintech forradalom – de nem nálunk! Egyik izgalmas fintech megoldásunk a számlainformációs szolgáltatás lesz, avagy az AISP. Mit jelent ez számodra, és mit jelent ez nemzetközi kontextusban? Olvasd el blogunkon!

Evolúció: dolgok, amiket máshogy csinálunk most, mint régen

Egyre több olyan tevékenység van, amelynek a végzése megváltozik, sőt, teljesen átalakul, 100%-ban előnyére: gyorsabb, olcsóbb, precízebb és pontosabb lesz minden. Plusz jogszabálykövető, ami szintén egyáltalán nem mindegy! Oké, de hogyan? Szemléletes példánk van, kattints a blogposztra!

A jövő könyvelője – hogyan digitalizálhat a profi könyvelő

Hatalmas mennyiségű munkát vesznek le vállunkról az okos automatizmusok, hogy mi koncentrálhassunk az intellektust igénylő feladatokra – könyvelőként is! Összeszedtük, milyen könyvelői feladatok digitalizálhatóak, és azt is, hogy milyen lépéseket tehetünk a “tanácsadó-könyvelői” szerep felé. Mit gondoltok, bővíthető még a két lista?

„Nem kell…” – így használják a profik a direkt számlázást

Persze, mi is tudjuk, hogy az igazi  felhők között nincsenek postaládák… De virtuális felhőinkben a bejövő számlák kezelése elég jól működik! Olvasd el, milyen előnyöket rejteget még a direkt számlázás, és hogy miért van sokkal könnyebb dolga nálunk a profi vállalkozóknak!

Te tudod, hogy mit rejt a szolgáltatáscsomagod?

Az megvan, hogy a telódon ott csücsül kihasználatlanul egy csomó plusz funkció, amiket soha nem használtál, sőt, nem is nagyon tudtál róluk? A Számlázz.hu profi vállalkozók számára kialakított csomagja is tele van extrákkal, amiket MOST AZONNAL kezdj használni, hogy a néhány perces beállításokkal órákat spórolj magadnak!

A megbízott számlakibocsátás Jedi-trükkje

Feketeöves Számlázz.hu-használóknak olyan trükköt mutatunk, amivel akárhány (‼️) beszállítói fiókot könnyedén üzemeltethetnek. Próbáld ki, örülj neki, és jelezz vissza nekünk, nálad hogyan műxik! 🙂

Autokassza vs. webshop vs. GLS – okosítsuk fel a folyamatot!

Hogyan vegyünk rá egy amúgy sem túl buta automatizmust a még okosabb működésre? Speckó kereskedelmi helyzetekben szükség lehet rá! Olvassatok egy ilyenről és persze a megoldás(ok)ról is!

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás