Októberi Számlázz.hu Műhelyünkön a legfiatalabb profi vállalkozóktól tanulhattunk és inspirálódhattunk: a jelenlévők közül többen is sorsfordító-esélyes eseménynek érezték a közösen töltött délutánt! 🙂 Talán épp Te is hallottál – vagy az alábbi élménybeszámolókban találsz – a vállalkozói létedet döntően befolyásoló gondolatot? Tarts velünk, emellett pedig fogadd szeretettel az ősz legfontosabb Számlázz.hu-híreit!

„Mitől vagytok sikeresek?” – !!! Műhely-film PREMIER !!!

Ezzel a kérdéssel nyit a frissen publikált Műhely-videónk, amiben Koós Lili ékszertervező, Bogár Márk chilitermelő és Bánkuti Dani zenei mentor a Forbes újságírója, Nagy Zsolt kérdései nyomán árulja el a legfiatalabb vállalkozói generáció műhelytitkait. Nézd meg a videót, iratkozz fel YouTube-csatornánkra, és gondolkodj velünk tovább, hogyan fordíthatod át saját vállalkozásod sikerévé az itt hallottakat!

Számlázz.hu Műhely: miért is csináljuk mi ezt? – 7 titok a fiatal profiktól, és tőlünk

3 fiatal vállalkozó, 1 szintén „ipszilonos” moderátor, 2 órányi tartalmas beszélgetés, sok-sok fontos kérdés & válasz – hát, nekünk nagyon tetszett! 🙂 Úgyhogy 7 tanulságot összeszedtünk, most ti jöttök!

Mi volt neked a legfontosabb mondat, amit hallottál a Műhelyen? Kattints a szubjektív szervezői beszámolóért, és kommentben mondd el nekünk a meglátásaidat te is!

Újabb Szerethető Munkahelyek díjat nyert a Számlázz.hu!

Idén már 700 vállalatból kerültünk a top 125 cég közé, több mint 20 000 közönségszavazat alapján – és nagyon büszkék vagyunk rá. Második Szerethető munkahelyek díjunkat elsősorban nektek köszönjük, akik szavaztatok ránk: ti már tudjátok, hogy amit létrehozunk nektek, azért olyan klassz, mert szeretjük, amit csinálunk. Köszönjük a bizalmat!

Balázsék: „Jani, merj valamit elengedni!”

Szerinted melyik az a rádiós műsorvezető, aki általában ragaszkodik a hagyományos dolgokhoz, de az e-számla MÁR nála is alap? Kattintás után megtudod, ahogy azt is, hogy a Rádió 1-en elcsípett mókázás alapján szerintünk hogyan válhatnának még profibbá Balázsék! 🙂

Ősi Számlázz.hu-leletekre bukkantunk az interneten!

Történelem előtti időkben, amikor még csontkeretes számlák ábrázolásai díszelegtek a barlangok falán…

Szóval: felbecsülhetetlen értékű régészeti ritkaságok BREAKING cikkünkben!

PSD2 a gyakorlatban: Halihó, bankok!

Az emberek többsége bízik a bankjában, még ha nem is elégedett a szolgáltatás színvonalával. Az e-kereskedelmi és közösségi média cégeket pedig kényelmi szolgáltatásaikért szeretjük, és megosztjuk velük adatainkat a szolgáltatásokért cserébe. Akkor kutatások alapján vajon a most induló fintech cégekben miért nem bízunk meg annyira? Varga-Tarr Sándor (Számlázz.hu) Érczfalvi Andrással (Fintech Világa) és Suppan Mártonnal (Peak Financial Services) a PSD2-ről beszélgettek: hallgasd meg itt az adást, vagy olvasd el blogunkon a beszélgetést!

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás