Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2019.06.13. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Lőw Jenő

Bártfai Balázs
SalesForm.hu

13 éve kezdtem online vállalkozni, és mindig az volt a vágyam, hogy a vállalkozásom majd szabaddá tesz. Aztán amikor megtehettem volna, hogy utazzak és bárhonnan dolgozzak, már csak egy dolog kötött helyhez: a számlázás.
Egy gépen futott a számlázó program. Ahhoz volt kötve egy nyomtató, azon nyomtattuk a számlákat, borítékoltuk és hetente egyszer adtuk postára. Utáltam. 🙁
Az online számlázás viszont megadja azt a szabadságot, hogy a világ bármely pontjáról számlázhass, akár automatikusan is. Mikor megírtam a könyvem a tartalommarketingről, már biztos voltam benne, hogy mindent le akarok automatizálni. Így született meg a SalesForm.hu, amivel az online fizetést, a könyv kiszállítását és a számlázást is automatizálni tudtam. Ez az igazi vállalkozói szabadság.