Idén tavasszal két “szívünk csücskét”: a katás vállalkozókat, és a természetet ünnepeljük kiemelten. A márciusi Számlázz.hu Percekben az évváltáskor publikált autokatát ismerheted meg alaposabban, de mielőtt beleásnád magad a katás infókba, egy másik ásásra is meghívunk: ültess velünk vackort és juhart Fóton! 🙂

Fótozzuk meg a természetet! 🙂

Talán tudod, hogy a Számlázz.hu-nál mennyire fontosnak tartjuk a természet megóvását az emberi tevékenység ártalmaitól – és ahol lehet, ott aktívan is igyekszünk ellensúlyozni minden káros civilizációs hatást. Ezért döntöttünk úgy 3 éve, hogy amennyiben papírszámláitokat postázzuk helyettetek, minden postázás díjából 10 Ft-ot az Erdőmentőknek ajánlunk fel, akik fákat ültetnek az így összegyűlt pénzből.

Idén már 1000 (ezer!) facsemetét fogunk elültetni a Fóti Somlyó Természetvédelmi Területen, ami olyan mennyiség, hogy a Számlázz.hu csapata mellett titeket is sok szeretetettel meghívunk segíteni!

Minden, ami illesztés – építs okos digitális folyamatokat a számlázód köré!

Ha okosan huzalozod össze magadnak az illesztéseket a számlázód köré, a jutalmad egy saját, személyre szabott digitális asszisztens lesz. Mutatjuk, hogyan kommunikál egymással a Számlázz.hu és a webáruházad, a könyvelési rendszered, az online fizetési szolgáltatók, a bankok, a NAV, és még egy sor olyan integráció, melyek kiépítésével okos adminisztrációt működtethetsz.

Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban díj 2019 – avagy akikre büszkék vagyunk

Idén ünnepeljük 14. életévünket, de még sosem nyertünk ügyfélszolgálati szakmai díjat – eddig! 🙂 Ráadásul nemcsak az ügyfélkiszolgálásban bizonyoltunk kiválónak, hanem az ügyfélszolgálatunk vezetője, Tóth Zoltán külön is elismerést kapott! Köszönjük még egyszer a szakmai grémium alapos munkáját, nektek pedig itt büszkélkedünk el a részletekkel.

NAV-ellenőrzés? No para!

Tavaly nyáron vezette be a NAV a kötelező online adatszolgáltatást minden olyan belföldi vállalkozás részére kiállított számla esetében, ahol az áfatartalom eléri a 100 000 forintot. Nos, a rövid türelmi idő már le is járt azóta, január végén napvilágot látott a hír, hogy a NAV megkezdte az ellenőrzéseket. Mivel velünk számlázol, semmitől nem kell tartanod! Fogadd szeretettel megnyugtató híreinket!

Katázni mostantól tényleg egyszerű!

A ‘18-19-es évváltás egyik nagy szenzációja nálunk az autokata nevű szolgáltatásunk publikálása volt. A Számlázz.hu (ahogy mindig a legkisebbeknek igyekeztünk a legtöbbet adni), és a Riport Applications (szakértői partnerünk az autokata létrehozásában) közösen dolgozik azon, hogy katázni mostantól tényleg végtelenül egyszerű legyen. Olvasd el az autokatáról megjelent legfontosabb cikkeinket!

Vállalkozásindítás költségei – Tényleg olyan drága?

Megálmodod, továbbgondolod, megtervezed, megvalósítod. Nagyjából ez az út vezet a vállalkozás elindításához, amelynek bizony költségei vannak. Összeszedtük, és táblázatba foglaltuk, mivel kell számolnod, ha vállalkozásra adod a fejed!

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás