Büszkélkednél velünk? Ha igen, talán azért (is), hogy ügyfeleid lássák: a tudatosan tervező, megbízhatóan számlázó, okos automatizmusokat építő (és a lényeggel, nem annyira az adminisztrációval foglalkozó) vállalkozó vagy. Itt a Számlázz.hu Badge!
Ezen kívül itt a megújult Számlázz.hu Percek, amiben mostantól nemcsak a Számlázz.hu saját híreit, hanem a világ általunk szubjektíven fontosnak ítélt híreit is szemlézzük neked. Szerinted hasznos? Görgess bele!

VIDEÓPREMIER!!! – Számlázz.hu Műhely Nr7: leleplezzük a Z-generáció titkait

Májusban a legfiatalabb innovátorokkal beszélgettünk a hetedik Számlázz.hu Műhelyen, csütörtökön pedig te is megnézheted a szuper hangulatú esemény összefoglalóját! Követsz minket YouTube-on? Most iratkozz fel a csatornánkra, hogy le ne maradj a videópremierről, május 30-án!

Itt megismerkedhetsz meghívott vendégeinkkel, a közönség soraiból pedig ezt az élménybeszámolót kaptuk rögtön másnap: Cinema of Mastery – “Mintha a ‘Kiválóság hatalmát’ forgatták volna tegnap a Tranzitban”. Igyekeztünk! 🙂

Még 3 napig kérheted a saját Számlázz.hu Badge-edet!

A vártnál is népszerűbb a felhívásunk, sokan már jelentkeztetek érte, de még mindig van 3 nap, hogy igényeljétek: megérkezett a Számlázz.hu Badge! Büszkélkedj el azzal, hogy velünk számlázol (= tudatos vállalkozóként sokkal inkább a lényeggel, mint adminisztrációval foglalkozol), itt mutatjuk a részleteket, hogy kérhetsz egyedi Számlázz.hu-pecsétet a weboldaladra! Május végéig várjuk az első 50 jelentkezőt.

Vállalkozni egyszerű – de félreszámlázni is…

Természetesen nem baj, ha a vállalkozónak van ‘könyvelési’ vénája is, de az alapvetően adminisztratív dolgokra a vállalkozót segítő eszközöknek kell figyelni! Úgyhogy mi figyelünk, hűséges társként őrizzük a vállalkozói biztonságod, nyugalmad, és minimalizáljuk az olyan típusú “rontott számlázást”, mint amilyenről a cikk szól. Olvasd el, és oszd meg, mert fontos!

Autokassza: érkezik már a többi bank?

A legelső integráció létrehozása óta rendszeresen rákérdeztek, hogy mikor érkezik a többi. Rajtunk igazán nem múlik, inkább a banki szabályok teszik lassúvá és nehézkessé a folyamatot. De már apró konkrétumokat elárulhatunk az autokassza kiterjesztéséről! Ide kattints a várható következő bankok listájáért!

Hurrá! Kifizették a díjbekérőm!

Ha az elmúlt 14 évben megvoltunk a díjbekérők kifizetettségének nyilvántartása nélkül, miért kellett ezt ennyi idő után elérhetővé tenni? Elég izgi, mert egy automatikus könyvelési/pénzügyi/folyamatvezérléses rendszerről lesz itt szó, mutatjuk a részleteket!

Izgi dolog a számlázás, szó se róla, de mi magunk is belátjuk, vannak még a világban fontos hírek a vállalkozói adminisztráción kívül… Ezentúl ezekről IS szólnak a Számlázz.hu Percek!

Z-KULTÚRA: Ha már Z-generációval beszélgettünk a Műhelyen, íme egy elképesztően érdekes popkulturális elemzés az Indexen internettudatos, sőt az internet által életre lehelt popsztárokról: nem kizárólag a tinédzser-zenék rajongóinak ajánljuk!

ROBOTOK A SPÁJZBAN – Mi magunk is sokat foglalkozunk a témával, hát most nektek is ajánljuk a Kosárérték cikkét chatbotokról: Messenger chatbot: az online ügyfélszolgálat svájci bicskája

MÁJUSI KARÁCSONY – Nem azért osztjuk meg a SmartCommerce cikkét, mert nyakunkon a téli ünnepsorozat, és nem is azért, mert magunk is dolgozunk együtt a ‘smart’ stratégákkal.
Hanem hogy belekóstolj velünk a formabontó vállalkozói gondolkodásba, ami intelligens időzítések, tudatos tervezés, rendszeres okosodás révén versenytársaid elé röpíthet.
Tavaly júniusban jelent meg: Tegye fel a kezét, aki már szervezi a karácsonyi kiszállítást!
Te már töprengesz azon, mit tehetsz egy flott 2019-es karácsonyért? Nyilván nem. De a poszt szemlélete májusban is kincset ér!

KLÍMAVÉDELEM? – Nagy a baj, de annyira azért nem, hogy a koalák máris kihaltak volna. Persze nem dőlhetünk hátra, a cuki erszényesek egyelőre a “sebezhető” kategóriát kapták. Olvasd (máskor is) a Qubit cikkét: A koalák egyelőre nem pusztulnak ki, de tény, hogy bajban vannak

FINTECH-BRÉKING: Végre itt a Revolut! Május 21-ről devizakonverziós költség nélkül tölthetjük fel forint Revolut számlánkat forint bankkártyáról!
A FinTechZone nagyon örül neki – hát te?

TUDATOS VÁLLALKOZÓ – És ha már SmartCommerce, bizony, az üzleti terv sokszor maga a kulcs, amit keresel – ott, ahol épp a fény van… 🙂
“A tervet le kell írni, dokumentálni kell! Be kell állni a sorba! Az üzleti terv nem egy adminisztratív túltengés, az üzleti terv sokszor maga a kulcs.”
A Riport egy ma is aktuális, korábbi cikke Sötétben tapogatózva címmel üzleti tervezésről ma is nagyon aktuális! Olvastad már?

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás