Nyakunkon a nyár (a hőség legalábbis már egész biztosan), úgyhogy tervezhetjük a pihenést. Vállalkozóként is: nagyon fontos időt szánni a rendszeres, minőségi kikapcsolódásra, feltöltődésre! Ha szakmailag töltődnél, íme néhány olvasnivaló: küldjük szeretettel a könyvelőknek, egészségügyi intézményeknek, varázslóknak, és mindenkinek, aki szereti. 🙂

Elveszik a robotok a könyvelők munkáját?

Sok félelem övezi, és sok a félreértés is akörül, hogy valóban veszélyezteti-e a könyvelői szakmát a digitalizáció. Egyértelmű állást foglalunk a témában, méghozzá Böröczky Zsuzsival, az Adónavigátor és az Irányadó magazin alapító-szerkesztőjével együtt: nem! Viszont nagyon fontosnak tartjuk a tanácsadói szerep és az automatizálható feladatok együttműködését a szakmában. Olvasd el a Stygár Lászlóval készült interjúsorozat első két részét!

Egészségpénztárak számlázása

Nagyon fontos információk egészségpénztárral szerződött orvosi intézetek munkatársai számára! Ahhoz, hogy azok, és csak azok lássák a kiállított számlákat, akiket illet, így kell számlát kiállítaniuk. Kattints, és fogadd meg a tanácsainkat, hogy komoly félreértéseket elkerülj!

Nem varázslat: katázni tényleg egyszerű!

Szerinted mit csinál egy bűvész, amikor lejön a színpadról? Hát számláz, mint bármelyik vállalkozó. Németh Gábor elmesélte, hogy miben könnyíti meg az életét a Számlázz.hu, és az autokata szolgáltatás. Nézd meg és kommenteld a videót: neked is sokat segít?Olvasd el, és oszd meg, mert fontos!

Terjed a digitális számlázás a KKV-k körében

Több helyen is találkozhattál net-szerte az eNET-tel közös kutatásunk eredményeivel: téged kevéssé érint, hiszen te már elérkeztél digitáliába, de érdemes látni, mennyivel jársz előrébb a piac mekkora részénél. Olvasd el a Kosárérték összefoglalóját: Digitalizálódó számlázás a KKV szektorban!

ÍGY KATTINTUNK MI 🙂

5 PRO TIPP AZ ÁLOMVILÁGBÓL – Médiamunkásból lett fotós vállalkozó-anyuka megint kimaxolta! Ha Küzdesz a tartalommarketinggel?, akkor Ihász Ingrid friss (és igen alapos) posztja neked szól!

ELADSZ A NETEN? – Szeptember 14-től minden internetes bankkártyás fizetés esetén (is) kötelező lesz a 2-faktoros tranzakció jóváhagyás. Így fizetünk 3 hónap múlva

NE OLVASS MENEDZSMENT JELENTÉSEKET! – Micsoda? Hát igen, vannak olyan esetek, amikor nem érdemes. A Riport! blogján olvasd el, neked szól-e a tanács!

MA IS TANULTAM VALAMIT: A SZÚNYOGOKRÓL – Nem eledelük a vér, másra kell nekik, nem egyetlen szívókájuk van, hanem rögtön hat, és a hím nem csíp, csak a nőstény. Zárkózz fel a szúnyoginvázióhoz és olvasd el, miért viszket, és hogy mitől hátborzongató a szúnyogcsípés!
A kimaxolt ismeretterjesztést itt találod: A szúnyogirtás természetvédelmi kockázatai és biológiai megoldásai

MI A KEDVENC SPORTÁGAD? – Van egy izgalmas technikai sport, amit sokkal többen néznek, mint ahányan művelik. Lehet hogy épp te is az egyik csoportba tartozol? Kitört a nyár, úgyhogy sportolj (és pihenj, bulizz, szurkolj) sokat! 🙂 Az F1Világ is segít, például a Francia Nagydíjról szóló hírekkel!

FINTECH, MÁSKÉPP: HETI EGY BANKKÁRTYÁT ESZÜNK?! – Igen, te is. Nyilván nem szándékosan, de előfordulhat, hogy műanyagot eszünk, mikor épp egy ártatlan kis rizsszemet nyelünk le. Olvasd el, hogyan, és csökkentsd (például e-számlával) a károsanyag-forgalmadat!

ONLINE MARKETING ALAPKELLÉKE – Van egy nagyon klassz magyar nyelvű online marketing blog, The Pitch néven. Ha vállalkozásod marketing-ügyeit (még?) egyedül viszed, vagy marketinges vagy, érdemes követni. Például remarketingről okosodni: mi az és hogy működik?

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás