152 866 regisztrált ügyfél
66 700 410 kiállított számla
Autokata2019-09-06T03:47:17+02:00

Katázni mostantól tényleg egyszerű!

Autokata – a digitális kata-asszisztensed

autokata logo

Szeretnéd, hogy katás vállalkozóként minden adózási teendődet egy okos és automatizált rendszer végezze helyetted?

Előfizetek: 1 075 Ft + áfa/hó-tól

Ha van már előfizetésed, akkor előbb lépj be!

Katás vállalkozóként biztos te is ismered a rendszeresen visszatérő problémákat, melyek a különböző bevallások, jelentések pontos és biztonságos nyilvántartásával járnak. Gondoltál már arra, milyen jó lenne egyetlen digitális felületen követni ezt a sok infót, sőt, akár egy füst alatt ugyanitt el is intézni minden NAV-hoz kapcsolódó teendődet? Talán álmodni sem mertél volna róla. De mi megoldottuk neked:

Használd automatikus könyvelési megoldásunkat katás adózási teendőid megkönnyítésére!

Az első hazai automatizált katás adózási megoldás vállalkozóknak és könyvelőknek nyújt biztonságos, egyszerű és olcsó könyvvezetési szolgáltatást. A Számlázz.hu és a Riport Applications közös fejlesztése tartalmazza a könyvelési bizonylatok feltöltését, feldolgozását, tárolását, a jogszabályoknak megfelelő digitális archiválást. Indításakor minden szükséges beállítást segítünk elvégezni, és egész évben támogatást nyújtunk a legfontosabb katás adózási döntések meghozatalában.

Miért jó ez nekem? Mert

  • minden NAV-val kapcsolatos teendődet tökéletes rendben és biztonságban tudhatod

  • nem hibázhatsz: az automatizmusok használatával minimalizálod az adózás kockázatát

  • drasztikusan lecsökken az adminisztrációra fordított időd

  • könyvelőként: segítünk neked katás ügyfeleid gyors és egyszerű kiszolgálásában

  • vállalkozóként még flottabb lesz kapcsolatod a könyvelőddel

  • a valós idejű egyedi könyvelési megoldás olcsóbb, mint hibázni, újrakönyvelni, büntetést fizetni

  • a mesterséges intelligencia alapú rendszer nem enged elveszni a teendők között

A Számlázz.hu teljes értékű, minden NAV-szabályozásnak megfelelő online számlázást nyújt felhasználóinak, a #freetől a #profi csomagig!

Előfizetek: 1 075 Ft + Áfa/hó-tól

Az autokata funkciói

Használati lépések

1.Lépj be a Számlázz.hu felületére, vagy ha még nincs számlázási fiókod, regisztrálj!

2.Ha már Számlázz.hu-előfizető vagy, akkor a Vezérlőpultról indulva fizethetsz elő autokata szolgáltatásra!

3.Kövesd a Számlázz.hu és a Riport Applications felületén található útmutatónkat – mi sem egyszerűbb ennél!

Autokata logo

Gyakori kérdések

Igen, az automatizált könyvelési támogatást kifejezetten a katás vállalkozók számára fejlesztettük, és fejlesztjük tovább.

FIGYELEM: a 2018 végén elindított próbaüzem során csak hazai, áfamentes számlákat kibocsátó egyéni vállalkozók számára biztosítjuk a szolgáltatást, 2019 januárjától, az éles üzem indulásától folyamatosan bővítjük az elérhető szolgáltatások körét.

Ha már használod a Számlázz.hu-t, és #start, #digital vagy #profi szolgáltatáscsomagod van, már aktiválhatod is az autokata szolgáltatást.

De igen, a könyvelők szakértelme, támogatása, tanácsai továbbra is nélkülözhetetlenek a katás vállalkozók számára is. Az autokata azonban a könyvelők és a vállalkozók életét is megkönnyítheti, amennyiben az automatizálható folyamatokat robotokra bízzák.

A Riport Applications Kft. professzionális megoldásszállító az automatizált menedzsment riportok szállítása terén: az autokata megoldás hátterét biztosítva a digitalizáció eszközeivel oldja meg, hogy több tucat szuper könyvelő tudásához férhess hozzá hatékonyan és gyorsan.

A Számlázz.hu bármely díjcsomagjának (#start, #digital vagy #profi) előfizetői számára elérhető a szolgáltatás. Havi előfizetés esetén a szolgáltatás díja bruttó 1 638 Ft (1 290 Ft+áfa), éves előfizetés esetén 2 hónapot ajándékba adunk, így az autokata díja 12 hónapra 16 383 Ft (12 900 Ft+áfa).

További információért nézz körül tudástárunkban!

Aranyi Csaba

Aranyi Csaba
terapeuta, aranyicsaba.hu

Korábban elboldogultam az adóbevallásommal, de idén, katás vállalkozóként már kissé bonyolultnak tűnik, pedig gondolom ez sem az ördögtől való. Az autokata oldalsávban folyamatosan megjelenő KATA és AAM keret fontos információ. Enélkül állandóan számolgatni kellene, hogy mennyi az, ami még belefér. A havi / eseti figyelmeztető, befizetési és bevallási figyelmeztető funkciók sok bosszúságtól óvnak meg és bízom benne, hogy a hamarosan megjelenő KATA éves bevallás is hasonlóan egyszerű és nagyszerű lesz, mint minden, amit a Számlázz.hu kínál.

Dr. Hüse Éva Flóra

Dr. Hüse Éva Flóra
HEF LEGAL

Az autokata szolgáltatás áttekinthető, világos és egyszerűen kezelhető felületeivel jelentősen megkönnyíti az Ügyvédi Iroda mindennapi pénzügyi folyamatait, adminisztrációját, ezáltal növeli az iroda hatékony működését. Bármikor pontos és naprakész információkat kaphatok általa az adózás szempontjából fontos pénzügyi adatokról, a rendszer az adófizetési határidőkre is minden esetben figyelmeztet. A számlák, és azok teljesítésének nyilvántartása átlátható képet ad az iroda aktuális pénzügyi helyzetéről, melyet így bármikor, bárhonnan gond nélkül, kényelmesen megismerhetek.

Még több infó az autokatáról

További posztok

Kezdd el használni az autokatát!

Előfizetek: 1 075 Ft + áfa/hó-tól