Számlák archiválása

Archiváld összes – tehát kimenő és bejövő – számláidat egyetlen számlázási fiókban!

 

Regisztrálok

A Számlázz.hu-val az összes, számlaképpel rendelkező számládat digitálisan tárolhatod T+13 évig, megszabadulva így a nyomtatás nyűgjétől, a hatalmas papírhegyek tologatásának terhétől, valamint a fizikai adatvesztés rémétől egyaránt.

A #profi szolgáltatáscsomag előfizetőjeként archiválási szolgáltatásunkat igénybe veheted mind a kibocsátott, mind a befogadott számláidra, ráadásul függetlenül attól, hogy azok papíralapú számlák vagy e-számlák!

A számlázási fiókodban ezt a négyféle számlát tároljuk számodra digitálisan:

Hogyan működik?

Kapcsold be a Számlaverzumot, és archiváljuk a nem Számlázz.hu-ban kiállított számláidat is!

A Számlaverzum, vagyis a NAV számlaszinkron bekapcsolásával, a NAV Online Számla rendszerből lekérjük azoknak a számláidnak az adatait, amiket nem a Számlázz.hu-ban állítottál ki, vagy nem a Számlázz.hu-ban állították ki vállalkozásod részére.

Ha ezekhez a számlaadatokhoz feltöltesz számlaképet, vagy e-számla esetén magát az e-számlát, akkor ezen külsős számlákat is tökéletesen NAV-álló módon archiváljuk neked számlázási fiókodban. Nézd meg, pontosan hogyan archiválhatod külső számláidat velünk!

Számlaverzum

A Számlázz.hu a vállalkozásod összes számláját hitelesen őrzi, az archiválás formátuma tökéletesen NAV-álló.

A Számlázz.hu archív formátumát bármely NAV-ellenőrzés során az adóhatóság hitelesnek fogadja el, melynek értelmében a kibocsátott és befogadott számlák elektronikus formában is benyújthatók.

Az archiválásnak köszönhetően a számlák…

tárolása sokkal egyszerűbb

bármikor könnyen hozzáférhetőek

adatainak átadása egy esetleges NAV-ellenőrzéskor sokkal egyszerűbb

tárolása jelentős költségmegtakarítást jelent.

Neked ajánljuk, ha

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció