CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ!

Pénzügyi – ügyfélkapcsolati munkatárs

A Számlázz.hu kategóriát teremtett, amikor 2005-ben először tette publikussá online számlázóját. Már akkor startup voltunk, amikor a felhőszolgáltatások, okostelefon, Tesla és a minyonok még a világon sem voltak. A megállíthatatlan innovációt több mint 210.000 felhasználó csatlakozása dicséri, mindemellett a fintech-forradalom előtt lettünk a pénzügyi technológia előhírnöke, így 2017-ben már pénzintézetek stabil partnereként léphettünk új piacokra. 2018-ban pedig befektetőként megjelent a norvég központú Visma Csoport, amely üzleti szoftverekben és e-kereskedelmi informatikai fejlesztésekben utazik, a skandináv régió vezető szolgáltatója.

“Egy napnyi munkám, amit a Számlázz.hu-ban végzek, összességében akár tízezer napos munkamegtakarítást jelenthet a magyar vállalkozóknak. Felemelő érzés, hogy emberek tízezreinek életét tudjuk megkönnyíteni a rendszerünkkel!”

Karrier, csapattagok

Bár a “corporate” hangulatnak még a nevétől is irtózunk, mindig is nagyvállalati, élvonalbeli technológiákat alkalmaztunk (vagy még élvonalba kerülésük előtt kezdtük használni, pl. már akkor felhasználói élményre törekedtünk, amikor a legtöbben még nem is ismerték a fogalmat), továbbá tudatos stratégia és üzleti modell mentén építkezünk.
A komoly fejlődési lehetőségek kiaknázása miatt (iparágunkban akár a következő Vatera lehetünk) keresünk új munkatársat csapatunk fejlesztésére:

Pénzügyi – ügyfélkapcsolati munkatárs

Új munkatársunk legfontosabb feladata a pénzügyi folyamatok és feladatok támogatása, illetve az ügyfélszolgálatra beérkező angol nyelvű, illetve a pénzügyi területet érintő kérdések megválaszolása.

Feladatok:

Elvárások:

Amit kínálunk:

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos, hogy itt a piaci átlagnál magasabb szakmai elvárásoknak kell megfelelnie, viszont hosszú távú, biztos szakmai karriert, és közvetlen hangulatú (startup és nem multi) cégkultúrát ajánlunk.

Munkavégzés helye: Budapest, III. Kerület, Graphisoft Park

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Jelentkezés módja:

Kíváncsian várjuk pályázatodat a job@szamlazz.hu e-mail címre: egy motivációs levelet és egy fényképes magyar nyelvű önéletrajzot, fizetési igény megjelölésével.
Kérjük szépen a motivációs levélben a következő kérdéseket feltétlenül válaszold meg:

  1. Miért szeretnél váltani?
  2. Mi az erősséged a pénzügyi területen belül?
  3. Mi az erősséged az ügyfélszolgálati területen belül?
  4. Mi az, ami igazán motivál?
  5. Mik a legfontosabb elvárásaid munkáltatóddal szemben, hogy ott hosszú távra tervezz?
Olvass rólunk és a hangulatról itt!