CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ!

Pénzügyi asszisztens

A Számlázz.hu kategóriát teremtett, amikor 2005-ben először tette publikussá online számlázóját. Már akkor startup voltunk, amikor a felhőszolgáltatások, okostelefon, Tesla és a minyonok még a világon sem voltak. A megállíthatatlan innovációt több mint 170.000 felhasználó csatlakozása dicséri, mindemellett a fintech-forradalom előtt lettünk a pénzügyi technológia előhírnöke, így 2017-ben már pénzintézetek stabil partnereként léphettünk új piacokra. 2018-ban pedig befektetőként megjelent a norvég központú Visma Csoport, amely üzleti szoftverekben és e-kereskedelmi informatikai fejlesztésekben utazik, a skandináv régió vezető szolgáltatója.

“Egy napnyi munkám, amit a Számlázz.hu-ban végzek, összességében akár tízezer napos munkamegtakarítást jelenthet a magyar vállalkozóknak. Felemelő érzés, hogy emberek tízezreinek életét tudjuk megkönnyíteni a rendszerünkkel!”

Karrier - Csatlakozz a Számlázz.hu csapatához!

Bár a “corporate” hangulatnak még a nevétől is irtózunk, mindig is nagyvállalati, élvonalbeli technológiákat alkalmaztunk (vagy még élvonalba kerülésük előtt kezdtük használni, pl. már akkor felhasználói élményre törekedtünk, amikor a legtöbben még nem is ismerték a fogalmat), továbbá tudatos stratégia és üzleti modell mentén építkezünk.
A komoly fejlődési lehetőségek kiaknázása miatt (iparágunkban akár a következő Vatera lehetünk) keresünk új munkatársat csapatunk fejlesztésére:

Pénzügyi asszisztens

Új munkatársunk legfontosabb feladata a pénzügyi folyamatok elősegítése a Pénzügyi vezető irányításával és az ügyfélszolgálat támogatása pénzügyi területet érintő kérdésekben.

Feladatok:

Elvárások:

Amit kínálunk:

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos, hogy itt a piaci átlagnál magasabb szakmai elvárásoknak kell megfelelnie, viszont hosszú távú, biztos szakmai karriert, és közvetlen hangulatú (startup és nem multi) cégkultúrát ajánlunk.

Munkavégzés helye: Budapest, III. Kerület, Graphisoft Park

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: március eleje

Jelentkezés módja:

Pályázatod (fénykép, motivációs levél, magyar nyelvű önéletrajz) küldd el a job@szamlazz.hu  e-mail címre, „Pénzügyi asszisztens” tárggyal.
A motivációs levelet az e-mail szöveges részébe írd (ne csatolt fájl legyen), és a következő kérdéseket feltétlenül válaszold meg benne:

  1. Miért szeretnél váltani?
  2. Mi az erősséged a pénzügyi területen belül?
  3. Mik a legfontosabb elvárásaid munkáltatóddal szemben, hogy ott hosszú távra tervezz?
Olvass rólunk és a hangulatról itt!