CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ!

Technológiai vezető

A Számlázz.hu-val kategóriát teremtettünk, amikor 2005-ben elsőként tettük publikussá online számlázónkat. Már akkor startup voltunk, amikor a felhőszolgáltatások, okostelefon, Tesla és a minyonok még a világon sem voltak. A megállíthatatlan innovációt mára több mint 630 ezer cég és több mint 750 ezer felhasználó csatlakozása dicséri, mindemellett a fintech-forradalom előtt lettünk a pénzügyi technológia előhírnöke, így 2017-ben már pénzintézetek stabil partnereként léptünk új piacokra.

“Egy napnyi munkám, amit a Számlázz.hu-ban végzek, összességében akár tízezer napos munkamegtakarítást jelenthet a magyar vállalkozóknak. Felemelő érzés, hogy emberek tízezreinek életét tudjuk megkönnyíteni a rendszerünkkel!” (Stygár-Joó János, társalapító)

számlázz.hu csapat

Bár a “corporate” multis hangulatnak még a gondolatától is irtózunk, mindig is nagyvállalati, élvonalbeli technológiákat alkalmaztunk, továbbá tudatos stratégia és üzleti modell mentén építkezünk. A komoly fejlődési lehetőségek kiaknázása miatt keresünk új munkatársat csapatunk és szolgáltatásaink fejlesztésére.

Technológiai vezető

Feladataid lesznek:

Jelentkezem

Rád várunk, ha

Hozzánk akkor éri meg eljönnöd dolgozni:

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy:

Munkavégzés helye: Budapest, III. Kerület, Graphisoft Park

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Olvass rólunk és a hangulatról itt!

Kíváncsian várjuk pályázatod!