Elérhetővé tettük egyes fizetős szolgáltatásainkat ingyenes csomagban is

Őrizd meg hatékonyságod a Számlázz.hu-val a koronavírus-járvány idején is, otthonról is!

#maradjotthon #maradjhatékony

A Számlázz.hu a járvány, az otthoni munkavégzés idején is segíti munkád.

Nemcsak hogy elérhetők vagyunk a megszokott elérhetőségeken, de ügyfélszolgálatunkat megerősítettük, a csapat létszámát növeltük. Most pedig ingyenes szolgáltatásainkkal is igyekszünk segíteni, hogy egészséges maradj és a veszélyhelyzetben is jól fusson a vállalkozásod!

Ingyenesen elérhetővé tettük 2020. december 31-ig MINDEN felhasználónknak az alábbi #profi szolgáltatásainkat:

Bejövő számlák (direkt számlázás), hogy számlázási fiókodban hozzáférhess a bejövő számláidhoz is. Miért hasznos ez?

  • A Számlázz.hu rendszerén keresztül kiállított bejövő és kimenő számláidat bármikor és bárhonnan eléred. Egy helyen áttekintheted őket, otthonról is.

  • A kiállított számláid azonnal megjelennek a vevőidnél, és erről automatikus értesítést kapnak.

  • Könyvelőd is rögtön hozzáférhet bejövő számláidhoz.

Könyvelői adatkapcsolat, hogy a könyvelőddel való kapcsolattartás is online futhasson. Hogyan gyorsul ezzel a könyvelésed?

  • A vírusveszélyben sem kell a számlákkal az utcán járnod. Otthonról is elérhetővé tudod tenni számlázási fiókod adatait a könyvelőd számára.

  • Könyvelőd azonnal hozzáférhet a fiókodban lévő adatokhoz és könyvelni tudja őket.

Online adatkapcsolat elérhető

TIPP: Segítsd könyvelésedet ebben a nehéz időszakban a felhasználói fiókodhoz adott könyvelői hozzáféréssel is! A könyvelő (csak olvasás) jogosultságot mostantól már #free csomagban is díjmentesen eléred, és ez a vírustól függetlenül elérhető is marad!

Használd ki a Számlázz.hu által nyújtott digitális lehetőségeket, készülj fel a válság végére már most! Így vállalkozásod az elsők között lábalhat ki a kátyúból, ha vége a veszélyhelyzetnek.

A járvány alatt is hatékony munkát, jó egészséget kívánunk minden felhasználónknak!

Kipróbálnád a bejövő számlázást és online adatkapcsolatot a könyvelővel, de még nincsen számlázási fiókod? Regisztrálj #free csomagunkra, és használd ezeket a szolgáltatásainkat is korlátlanul!

Regisztrálok

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A számlázási fiókodhoz kétféle jogosultságot adhatsz könyvelődnek. A #free csomagban is elérhető olvasási jog az, amellyel a könyvelő megnézheti a számlákat, lekérdezéseket futtathat, listákat és adatexportot kérhet a könyvelői rendszer felé. A másik jogosultság a Könyvelő (számlázhat) – ezzel a könyvelő nemcsak olvasási, hanem írási jogot is kap: számlázhat, díjbekérőt állíthat ki, tömeges műveleteket végezhet, fizetési felszólítást és számlaértesítőt küldhet, az archív számlákat visszatöltheti, a partner- és termékadatokat módosíthatja. A jogosultságokról részletesen itt olvashatsz.

Számlázási fiókodat a könyvelőd rendszerével a Beállítások oldalon, a Könyvelői adatkapcsolat menüpont alatt kötheted össze. További részleteket az online könyvelői adatkapcsolatról itt olvashatsz.

Igen, a fent említett határidőkig teljesen díjmentesen és további kötelezettségek nélkül használhatod a vészhelyzetre tekintettel ingyenessé tett szolgáltatásainkat.

Ingyenes, kötelezettség nélküli

Regisztráció