CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ!

Pénzügyi – számviteli munkatárs

A Számlázz.hu kategóriát teremtett, amikor 2005-ben először tette publikussá online számlázóját. Már akkor startup voltunk, amikor a felhőszolgáltatások, okostelefon, Tesla és a minyonok még a világon sem voltak. A megállíthatatlan innovációt már több mint 400 000 vállalkozás csatlakozása dicséri, mindemellett a fintech-forradalom előtt lettünk a pénzügyi technológia előhírnöke, így 2017-ben már pénzintézetek stabil partnereként léphettünk új piacokra. 2018-ban pedig befektetőként megjelent a norvég központú Visma Csoport, amely üzleti szoftverek és e-kereskedelmi informatikai fejlesztések európai szinten egyik vezető szolgáltatója.

“Egy napnyi munkám, amit a Számlázz.hu-ban végzek, összességében akár tízezer napos munkamegtakarítást jelenthet a magyar vállalkozóknak. Felemelő érzés, hogy emberek tízezreinek életét tudjuk megkönnyíteni a rendszerünkkel!” (Stygár-Joó János, társalapító)

Számlázz.hu csapat

Bár a “corporate” hangulatnak még a nevétől is irtózunk, mindig is nagyvállalati, élvonalbeli technológiákat alkalmaztunk, továbbá tudatos stratégia és üzleti modell mentén építkezünk.
A komoly fejlődési lehetőségek kiaknázása miatt keresünk új munkatársat csapatunk fejlesztésére.

Pénzügyi – számviteli munkatárs

Új munkatársunk legfontosabb feladata a pénzügyi folyamatok és feladatok támogatása, illetve az ügyfélszolgálatra beérkező, pénzügyi területet érintő kérdésekben az ügyfélszolgálat támogatása.

Feladatok:

Elvárások:

Amit kínálunk:

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos, hogy itt a piaci átlagnál magasabb szakmai elvárásoknak kell megfelelnie, viszont hosszú távú, biztos szakmai karriert, és közvetlen hangulatú (startup és nem multi) cégkultúrát ajánlunk.

Munkavégzés helye: Budapest, III. kerület, Graphisoft Park

Munkaidő: teljes munkaidős vagy részmunkaidő – heti 30 óra

Munkába állás kezdete: 2021.

Jelentkezés módja:

Kíváncsian várjuk pályázatodat a job@szamlazz.hu e-mail címre: egy motivációs levelet és egy fényképes magyar nyelvű önéletrajzot, fizetési igény megjelölésével.
Kérjük szépen a motivációs levélben a következő kérdéseket feltétlenül válaszold meg:

  1. Miért szeretnél váltani?
  2. Mi az erősséged a pénzügyi területen belül?
  3. Mi az, ami igazán motivál?
  4. Mik a legfontosabb elvárásaid munkáltatóddal szemben, hogy ott hosszú távra tervezz?
Olvass rólunk és a hangulatról itt!