Ajánlások

Kép

Fazekas Benedek NiR Bt.

Milyen Számlázz.hu? Ja, amivel kiállítom a számlákat!

Internetes számlázóprogram? Hiába informatikai a cég, először kicsit furcsán hangzott. A könyvelő se értette, miért lenne ez jó: miért nem használunk valami PCs terméket?

Részletek

Azóta el sem tudom képzelni, hogy másmilyen szoftvert használjak erre a célra.
A NiR Bt. kisvállalkozás, amely fordítással, programozással és oktatással foglalkozik. Számunkra minden nem a munkánkra fordított perc veszteség. Ezért nagyon fontos, hogy a vállalkozással járó adminisztratív feladatokkal töltött időt a lehetőségek szerint minimalizáljuk. Ebben hatalmas segítség a Számlázz.hu, hiszen a számláinkkal kapcsolatos teendőinket szinte bárhonnan, bármilyen számítógépről vagy akár annak nem is látszó netképes eszközről elintézhetjük.

Azt hiszem, a szoftvereknél és webes szolgáltatásoknál az egyik legnagyobb dicséret, ha az ember szinte észre sem veszi, hogy mit használ, hanem maximálisan az elvégzendő feladatra koncentrálhat. A Számlázz.hu ilyen.

Kép

Pajor Violetta Könyvbarlang Antikvárium

Antikvárium az interneten

Ki mondta, hogy az antikváriumok poros, pókhálós helyek? A Könyvbarlang Antikvárium kiemelkedő árukészlettel, kedves kiszolgálással és internetes számlázóprogrammal várja az olvasás szerelmeseit.

Részletek

A Számlázz.hu-val egy véletlen folytán találkoztam az interneten. Előtte kézzel írogattam a számlákat, amit nem biztos, hogy mindenki el tudott olvasni :-) . Nem volt korszerű, cserébe viszont nehézkes és nem túl vevőbarát megoldásnak bizonyult...
Így aztán kapóra jött a Számlázz.hu. Kipróbáltam a demó változatot, egyszerűnek tűnt, elsőre sikerült egy demo számlát készítenem. És ami a legfőbb, ingyenesen használhattam, bárhol, bármikor, nem volt szükség arra, hogy saját gépre telepítsem. Ez számomra azért volt nagyon fontos mert a Könyvbarlang Antikváriumban a számítógépek LINUX rendszer alatt futnak.
Mit kell még tudni a Számlázz.hu-ról? Hozzáértő szakemberek, megbízhatóság, azonnali segítségnyújtás... kell ennél több?

Kép

héber nyelvtanár Kormos Szilvia

Linuxot használok, számlázni szeretnék

Héber nyelvtanárként sem az informatika, sem a számlázóprogramok nem az a terület, amelyre különösebb gondot szeretnék fordítani.

Részletek

Ezért kerestem olyan megoldást, ahol egyszerűen és gyorsan intézhetem havi számlázási feladataimat. Az én esetemben a kérdést nehezítette az a körülmény, hogy Linuxot használok, és itt igazán nincs nagy választék számlázóprogramokból.

Ezért örültem nagyon, amikor rátaláltam a Számlázz.hu-ra, erre az interneten elérhető remek kis darabra. Pontosan azt tudja, amire nekem szükségem van. Kedvenc Ubuntum alól is használhatom, ráadásul az egyetemi gépeken is elérem számlázási fiókom, ha szükséges lenne. Tanítványaim és kutatói munkám mellett nincs időm sokat foglalkozni ezzel a témakörrel: valójában szeretek túlesni a kötelező formaságokon, és ebben (is) tökéletes eszköz a Számlázz.hu.

Egyszerű és világos felhasználói felület, megbízható ügyfélszolgálat, és egy sor olyan funkció, amelyet a jövőben talán használni fogok majd. És mindezt teljesen ingyen! Szinte hihetetlen, hogy manapság ilyen magas színvonalú szolgáltatást kaphatok!

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció