Ajánlások

Kép

A munka alkusz ABADUS Kft.

Rugalmas, megbízható megoldást kerestünk az elektronikus számlázásunkhoz.

Részletek

Már a fejlesztés és a rendszerek összekapcsolása során kiderült, hogy jól döntöttünk. Segítőkész, gyors hozzáállás, bármilyen apróságról is legyen szó!
Az abadus.hu az online világ felé tereli az alkalmi munkákat és a szabadúszó munkavállalókat. Így egyértelmű, hogy a számlázást is online intézzük. Bárhol, bármikor elérhető, így a Felhasználóink problémáit is azonnal orvosolni tudjuk.

Egy gonddal kevesebb a dolgos mindennapokban! Köszönjük számlázz.hu!

Kép

Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület SzEK.org

Célunk az e-kereskedelem népszerűsítése.

Részletek

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) 2005. óta munkálkodik azon, hogy a hazai e-kereskedelem és e-szolgáltatások elterjedését segítse, a vállalkozókat és felhasználókat minél több információval, hasznos tudással lássa el.
Nem csak szavakkal, hanem tettekkel is igyekszünk elősegíteni a hazai e-gazdaság fejlődését, ennek fontos lépéseként 2010. tavaszán átálltunk az e-számlázásra, azóta minden tagunknak, partnerünknek és rendezvényeink több száz résztvevőjének elektronikusan számlázunk, s ha ezzel gondjuk van, segítünk nekik azzal, hogy elmagyarázzuk az e-számla működését, előnyeit és a vele elérhető óriási megtakarítást. Mindez nem jöhetett volna létre a Számlázz.hu, illetve a szolgáltatást fejlesztő és üzemeltető KBOSS.hu Kft. hozzáértő csapata nélkül.

Kép

e-kereskedelmi tanácsadó Kis Ervin Egon

http://www.kiservinegon.hu

Részletek

Néhány évvel ezelőtt, amikor felfedeztem a Számlázz.hu-t az interneten, az e-számla még csak a távoli tervekben szerepelt komoly nagy cégeknél is. Azóta már szerencsére szinte semmilyen számlát nem kapok papír-alapon, és mint az e-kereskedelemmel foglalkozó tanácsadónak, úgy érzem, kötelességem, hogy ne is adjak ilyen számlát. Akinek bővebb érvek kellenek, elolvashatja, mit írtam e témában még 2010. nyarán.

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció