Ajánlások

Kép

WebSEO Kft. Horváth Ernő

Elektronikus kereskedelemhez elektronikus számlát!

A WebSEO Kft. 2006 óta foglalkozik webáruházak készítésével.

Részletek

Kezdetben valahogy mégis idegenkedtem attól, hogy a számlázásunk is a weben történjen. Egyszerűen ezt túl bizalmasnak éreztem ahhoz, hogy ne a mi kis irodai gépünkön legyen a számlázó.

Aztán amikor a gépet kellett költöztetni akkor a szoftver is költözött, amikor adatot kellett menteni, akkor a számlázót is menteni kellett, amikor ki kellett gyorsan állítani egy számlát akkor telefonálgatások, egyeztetések és hosszú idő után végre sikerült. El sem hittem volna, hogy ennyivel egyszerűbb az élet ha a számlázómat bármikor, bárhonnan elérem ráadásul nem csak papír alapú számlát lehet vele készíteni, hanem elektronikusat is. Kollégáim megspórolták a postán töltött idő jó részét, és borítékokat sem kell címezgetnünk havonta. Bátran tudom ajánlani a Számlázz.hu-t azoknak akiknek a fenti problémák ismerősek.

Igazi fordulatot pedig az hozott amikor egyik partnerünknél is bevezettük és az ő webáruházában megvásárolt digitális termékek után azonnal megy a vásárlónak az e-számla. Hihetetlen mennyiségű felesleges adminisztrációtól sikerült megmenteni őket, és azóta azt is látom, hogy így mennyivel könnyebb menedzselni a számlázást az e-kereskedelemben, és azóta nem csak felhasználója vagyok a Számlázz.hu-nak, hanem hírnöke is.

Kép

Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület SzEK.org

Célunk az e-kereskedelem népszerűsítése.

Részletek

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) 2005. óta munkálkodik azon, hogy a hazai e-kereskedelem és e-szolgáltatások elterjedését segítse, a vállalkozókat és felhasználókat minél több információval, hasznos tudással lássa el.
Nem csak szavakkal, hanem tettekkel is igyekszünk elősegíteni a hazai e-gazdaság fejlődését, ennek fontos lépéseként 2010. tavaszán átálltunk az e-számlázásra, azóta minden tagunknak, partnerünknek és rendezvényeink több száz résztvevőjének elektronikusan számlázunk, s ha ezzel gondjuk van, segítünk nekik azzal, hogy elmagyarázzuk az e-számla működését, előnyeit és a vele elérhető óriási megtakarítást. Mindez nem jöhetett volna létre a Számlázz.hu, illetve a szolgáltatást fejlesztő és üzemeltető KBOSS.hu Kft. hozzáértő csapata nélkül.

Kép

e-kereskedelmi tanácsadó Kis Ervin Egon

http://www.kiservinegon.hu

Részletek

Néhány évvel ezelőtt, amikor felfedeztem a Számlázz.hu-t az interneten, az e-számla még csak a távoli tervekben szerepelt komoly nagy cégeknél is. Azóta már szerencsére szinte semmilyen számlát nem kapok papír-alapon, és mint az e-kereskedelemmel foglalkozó tanácsadónak, úgy érzem, kötelességem, hogy ne is adjak ilyen számlát. Akinek bővebb érvek kellenek, elolvashatja, mit írtam e témában még 2010. nyarán.

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció