Ajánlások

Kép

www.webprogram.eu Grosz Gábor Zoltán

Segítőkészség és konstruktivitás

Egy kedves ismerősöm keresett fel azzal a kérésével, hogy - mivel a lehető legegyszerűbb módon szeretné webáruháza anyagi részével kapcsolatos dolgait intézni - egy teljesen automatizált rendszerre lenne szüksége. Az ő ajánlására léptem kapcsolatba a Számlázz.hu-val és valóban az előre megígért nagyon segítőkész és konstruktív felet találtam ott.

Részletek

Egy feszített tempójú teljes vásárlási automatizálás után szívesen gondolok vissza jelen online számlázóra, olyannyira, hogy honlapomon (www.webprogram.eu) ezt meg is említem. Hogy miért?

Mert biztonságszervező szakirányos mérnökként egészen más szempontok szerint vizsgáltam meg, mint a kezelőfelület ergonómiája, vagy számviteli szempontok. Leginkább az adatküldés biztonsága, az adatfogadás és annak kezelése, valamint a hibajelzések és visszajelzések érdekeltek. Az elvárásaimnak maximálisan eleget tett, és külön említést érdemel, hogy nem csak hogy egy igen elterjedt módon képes fogadni adatokat, hanem az esetleg hibásan kiszámolt értékeket is utóellenőrzi rendszerük, mellyel nagy biztonság és megbízhatóság érhető el a számlázás kapcsán. Ennek fontosságát nyilvánvalóan felesleges tovább magyarázni.

Fejlesztőként pedig ennyit fűznék hozzá: bármely kérdésemre mindig konstruktív és gyors választ kaptam. Bátran tudom ajánlani!

Kép

KBX 3000 Bt. Cseh András

Webáruházak és árak, felhő alapú szolgáltatás és stabilitás.

Mi, a "Hivatalos Árlista" oldal üzemeltetői is ugyanabban utazunk, mint a Számlázz.hu. A kereskedelmi folyamatokba szervesen illeszkedő szolgáltatásunk rendkívül kedvező havidíját mi mással is számláznánk ki, mint Magyarország egyik piacvezető internetes szolgáltatásával.

Részletek

Szívesen használunk minden új dolgot, ami kihasználja az internet adta lehetőségeket. Ha ez még elfogadható áron is van, akkor aztán főleg. Egy magunkfajta kis cégnek nagy luxus lenne éves szinten több tízezer forintos support díjat fizetni, csak azért, hogy számlát állíthassunk ki. Ezért is esett a választásunk a Számlázz.hu rendszerére, hiszen itt mindkét dolog teljesül. Ez a megoldás jól illeszkedik cégünk hosszú távú elképzeléseihez, hiszen egy újabb lépés a napi rutin feladatok automatizálásához. Pont, mint a hivatalos árlisták folyamatos karbantartása, amire viszont mi nyújtunk kényelmes, felhő alapú megoldást itt: www.hivatalosarlista.hu.

Kép

Játéknet.hu Bognár Ákos

Számlakibocsátás "zölden" és ésszerűen

Amikor 2011-ben átálltunk a JátékNettel az elektronikus számlázásra, két dolog lebegett a szemünk előtt: legyen sokkal ésszerűbb és sokkal "zöldebb" a számlakibocsátásunk.

Részletek

További fontos szempont nálunk, hogy a számla a logisztikai folyamataink bármely pontján kiállítható legyen. Mivel a gyerekjátékokat elsősorban kiszállítással (futárszolgálat) juttatjuk el a vevőinkhez, így a rendelés tételeit írott formában fel kell tüntessük a csomagban - emiatt nem tudtunk teljesen e-számlára átállni. A köztes megoldást választottuk: az papír alapú számla első példányát kinyomtatjuk és a vevő csomagjába tesszük, a másodpéldányt azonban elektronikusan tároljuk és adjuk át a könyvelésnek. Ehhez a Számlázz.hu csapata olyan rugalmas megoldást kínált, amellyel nem csak a napi egy időpecsétet igénylő archiválást, de a Libra könyvelőszoftverbe történő illesztést is könnyedén meg tudtuk oldani.

A JátékNet.hu rendkívül dinamikusan növekvő cég, ezért kiemelten fontos számunkra, hogy az évről évre növekvő és ezáltal kicsit mindig változó logisztikai folyamatainkba úgy tudjuk integrálni a számlakészítést, hogy az ne igényeljen emberi beavatkozást. Ennek köszönhetően a raktári folyamat közben bármikor képesek vagyunk számlát készíteni. Munkatársainknak jelenleg mindössze annyi a feladata, hogy a csomagolás előtt egyetlen gombnyomással kinyomtassák a számlát - a számla villámgyorsan és a háttérben készül el PDF-ben.

Azt hiszem, minden webáruház-tulajdonos ilyen fokú automatizálásról álmodik!

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció