Ajánlások

Kép

senior marketing szakértő, Marketing112 Miklovicz Norbert

Kényelem és biztonság.

Részletek

Nagyon szkeptikus voltam a felhő alapú számlázóprogramokkal kapcsolatban - még annak ellenére is, hogy a Marketing112-nél nap, mint nap online marketinggel, internetes népszerűsítéssel és értékesítéssel foglalkozom. Feladatom, hogy az online kommunikáló ügyfeleim termékeit még közelebb hozzam azok célközönségéhez.

Ennek ellenére szkeptikus voltam - mindaddig, amíg ki nem próbáltam a szamlazz.hu rendszerét. Napról - napra, hétről - hétre fedeztem fel a lehetőségeket, a kényelmet és a biztonságot. Bárhonnan elérem, bármikor, és nem csak én. A könyvelőm és az asszisztensem.

Ajánlom minden vállalkozónak, kis- és középvállalkozásnak!

Kép

Concord Fordítóiroda Kft. Muhi András Zsolt

Jól döntöttünk.

Számlázz.hu? Nem kellett sokat gondolkodnunk!

Részletek

A Concord Fordítóiroda Kft.-nél nem kellett sokat gondolkoznunk ahhoz, hogy kiszámoljuk, megéri-e a Fordítóirodánknak átállni elektronikus számlázásra.

Az volt csak a kérdés, hogy kinek a rendszerét használjuk.

Jól döntöttünk. Profi a program és profi az üzemeltetés is.
A bevezetés napjaiban több kérdést is tisztáznunk kellett az ügyfélszolgálattal, akik minden megkeresésünkre fél órán belül érdemben reagáltak.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Számlázz.hu-t!

Kép

www.webprogram.eu Grosz Gábor Zoltán

Segítőkészség és konstruktivitás

Egy kedves ismerősöm keresett fel azzal a kérésével, hogy - mivel a lehető legegyszerűbb módon szeretné webáruháza anyagi részével kapcsolatos dolgait intézni - egy teljesen automatizált rendszerre lenne szüksége. Az ő ajánlására léptem kapcsolatba a Számlázz.hu-val és valóban az előre megígért nagyon segítőkész és konstruktív felet találtam ott.

Részletek

Egy feszített tempójú teljes vásárlási automatizálás után szívesen gondolok vissza jelen online számlázóra, olyannyira, hogy honlapomon (www.webprogram.eu) ezt meg is említem. Hogy miért?

Mert biztonságszervező szakirányos mérnökként egészen más szempontok szerint vizsgáltam meg, mint a kezelőfelület ergonómiája, vagy számviteli szempontok. Leginkább az adatküldés biztonsága, az adatfogadás és annak kezelése, valamint a hibajelzések és visszajelzések érdekeltek. Az elvárásaimnak maximálisan eleget tett, és külön említést érdemel, hogy nem csak hogy egy igen elterjedt módon képes fogadni adatokat, hanem az esetleg hibásan kiszámolt értékeket is utóellenőrzi rendszerük, mellyel nagy biztonság és megbízhatóság érhető el a számlázás kapcsán. Ennek fontosságát nyilvánvalóan felesleges tovább magyarázni.

Fejlesztőként pedig ennyit fűznék hozzá: bármely kérdésemre mindig konstruktív és gyors választ kaptam. Bátran tudom ajánlani!

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció