Ajánlások

Kép

Szakterületünk az e-kereskedelem. NetGo.hu Kft

Web alapú fejlesztés közép-és nagyvállalatok részére.
Ingyenes konzultáció közép-és nagyvállalatok részére.

Részletek

NetGo.hu Kft. 2004-ben alakult és kiemelten webalapú fejlesztésekre, üzleti megoldásokra szakosodott.

Saját fejlesztésű keretrendszerünk lehetővé teszi, hogy a megrendelői üzleti igényeket kompromisszumok nélkül tudjuk megvalósítani.
Cégfilozófiánk egyik alapeleme, hogy a webes megoldásokat folyamatosan fejleszteni, optimalizálni kell. Egy adott projekt lezárása után is támogatjuk ügyfeleinket javaslatainkkal, tanácsainkkal, illetve cégre szabott egyedi fejlesztéseinkkel.
Ennek megfelelően cégünk egyik kiemelt erősségének tartjuk, hogy az általunk készített webáruházak, webes megoldások továbbfejleszthetők, így aktuális üzleti és marketing folyamatokhoz racionális idő és költség mellett illeszthetőek.

A Számlázz.hu-t lehetőség van testre szabni és a webáruház funkciókhoz integrálni.
A szoftver kiemelt előnye, hogy szoftver a hagyományos számlakiadás mellett tudja az elektronikus számlakibocsátást is. Így technológiai oldalról komplex megoldást biztosít, amelynek az e-kereskedelem területén egyre meghatározóbb jelentősége van.

Kép

senior marketing szakértő, Marketing112 Miklovicz Norbert

Kényelem és biztonság.

Részletek

Nagyon szkeptikus voltam a felhő alapú számlázóprogramokkal kapcsolatban - még annak ellenére is, hogy a Marketing112-nél nap, mint nap online marketinggel, internetes népszerűsítéssel és értékesítéssel foglalkozom. Feladatom, hogy az online kommunikáló ügyfeleim termékeit még közelebb hozzam azok célközönségéhez.

Ennek ellenére szkeptikus voltam - mindaddig, amíg ki nem próbáltam a szamlazz.hu rendszerét. Napról - napra, hétről - hétre fedeztem fel a lehetőségeket, a kényelmet és a biztonságot. Bárhonnan elérem, bármikor, és nem csak én. A könyvelőm és az asszisztensem.

Ajánlom minden vállalkozónak, kis- és középvállalkozásnak!

Kép

Concord Fordítóiroda Kft. Muhi András Zsolt

Jól döntöttünk.

Számlázz.hu? Nem kellett sokat gondolkodnunk!

Részletek

A Concord Fordítóiroda Kft.-nél nem kellett sokat gondolkoznunk ahhoz, hogy kiszámoljuk, megéri-e a Fordítóirodánknak átállni elektronikus számlázásra.

Az volt csak a kérdés, hogy kinek a rendszerét használjuk.

Jól döntöttünk. Profi a program és profi az üzemeltetés is.
A bevezetés napjaiban több kérdést is tisztáznunk kellett az ügyfélszolgálattal, akik minden megkeresésünkre fél órán belül érdemben reagáltak.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Számlázz.hu-t!

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció