Ajánlások

Kép

Az online oktatás teljesen új világa easyMaths.hu

Egy nagyon hatékony és garantáltan érthető online matek oktatás.

Tanulj velünk: easyMaths.hu

Részletek

A vevőink 100 százaléka online érkezik online oktató oldalunknál, akiknek 90 százaléka bankkártyával vásárol, így elengedhetetlen egy transzparens és gyors számlázó szolgáltató. A Számlázz.hu személyre szabott Számla Agent rendszerével minden vevő már a vásárlás pillanatában megkapja elektronikus számláját, a mi logónkkal ellátva. Évente több ezer e-számlát küldünk ki és eddig szinte 100%-os volt a rendelkezésre állás.

Az easyMaths.hu-nál nálunk a legfontosabb a diák kényelme és modern felkészülési lehetősége, amihez a Számlázz.hu szolgáltatása tökéletesen illik. Víziónk egy része közös: azonnali és igényes szolgáltatást nyújtani a felhasználóknak bárhol és bármikor.

Ezek után két dolgot tudok javasolni! Tanuljanak az easyMaths.hu-ról és számlázzanak a Számlázz.hu-val!

Kép

senior marketing szakértő, Marketing112 Miklovicz Norbert

Kényelem és biztonság.

Részletek

Nagyon szkeptikus voltam a felhő alapú számlázóprogramokkal kapcsolatban - még annak ellenére is, hogy a Marketing112-nél nap, mint nap online marketinggel, internetes népszerűsítéssel és értékesítéssel foglalkozom. Feladatom, hogy az online kommunikáló ügyfeleim termékeit még közelebb hozzam azok célközönségéhez.

Ennek ellenére szkeptikus voltam - mindaddig, amíg ki nem próbáltam a szamlazz.hu rendszerét. Napról - napra, hétről - hétre fedeztem fel a lehetőségeket, a kényelmet és a biztonságot. Bárhonnan elérem, bármikor, és nem csak én. A könyvelőm és az asszisztensem.

Ajánlom minden vállalkozónak, kis- és középvállalkozásnak!

Kép

Concord Fordítóiroda Kft. Muhi András Zsolt

Jól döntöttünk.

Számlázz.hu? Nem kellett sokat gondolkodnunk!

Részletek

A Concord Fordítóiroda Kft.-nél nem kellett sokat gondolkoznunk ahhoz, hogy kiszámoljuk, megéri-e a Fordítóirodánknak átállni elektronikus számlázásra.

Az volt csak a kérdés, hogy kinek a rendszerét használjuk.

Jól döntöttünk. Profi a program és profi az üzemeltetés is.
A bevezetés napjaiban több kérdést is tisztáznunk kellett az ügyfélszolgálattal, akik minden megkeresésünkre fél órán belül érdemben reagáltak.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Számlázz.hu-t!

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció