Ajánlások

Kép

Erdélyi Norbert mumus.info

A számlázás nálunk már csak egy kattintás.

Részletek

Mi a mumus.info-nál gyűlöljük a számlázás körüli adminisztratív, ismétlődő feladatokat, és imádjuk a Számlázz.hu-t, melynek köszönhetően semmi ilyesmivel nem kell szembesülnünk. Az E-számla csomagra fizettünk elő, ez a legdrágább, de abszolút megéri, mert mi a WooCommerce webshoppal értékesítünk digitális termékeket, és a számlázás nálunk már csak annyi, hogy arra kattintok, hogy „rendelés teljesítve” és már ki is van állítva a minden törvényi szabályozásnak megfelelő e-számla, és ki van küldve automatikusan az ügyfélnek e-mailben. Kész.Nincs nyomtatás, nincs sorbanállás a postán, de még másolni-beilleszteni sem kell a vevő adatait… Ha tíz éve azt mondják, hogy ilyen lesz egyszer a számlázás menete, nem hittem volna el…

Kép

dr. Nyeste Gábor fps webügynökség

Egy valódi szakember a szakmájához ért, és annak él.

Részletek

Egy valódi szakember a szakmájához ért, és annak él - a számlázás neki nem fontos, nem az ő dolga. Mindenki azt csinálja amihez ért és amit szeret csinálni, akárcsak az fps, ahol az emberközpontú web- és mobil fejlesztéshez értünk. Ugyanakkor emberek csinálják a számlázást is (ahogy nálunk a dedikált pénzügyi munkatárs), és nem mindegy hogyan, miként teszik azt. A Számlázz.hu is megkönnyíti ezeknek az embereknek az életét!

"Alkotás és élmény" - videónkban részletesen is bemutatjuk az fps webügynökséget, működését, és véleményét a Számlázz.hu szolgáltatásáról:Kép

Jenőfi Réka Beauty Lab Szépség és Egészségszalon

A vendégek csak néznek, hogy milyen profi rendszerem van :)

A Beauty Lab Szépség és Egészségszalonban mindig kapsz számlát.

Részletek

Nem akartam online pénztárgépet venni, mert úgy gondoltam, azt a pénzt inkább képzésre, anyagra, eszközökre költöm. Addig kerestem, míg rátaláltam az áthidaló megoldásra, a számlázó programra. 2013 óta használom a Számlázz.hu programját.

A NAV már volt nálam ellenőrzésen és mindent rendben talált. Egyre kell odafigyelni, a vendégeket előre - a szalonban táblán, szóban, illetve még a honlapon is érdemes - tájékoztatni kell arról, hogy a nevét, címét el fogjuk kérni. Egy profi szakember egyébként is vezet vendégnyilvántartást, ezt - ha eddig nem szerepelt benne - mostantól csak ki kell egészíteni a címmel, és kész. A számát kb. fél perc alatt ki lehet állítani. Az e-számla lehetőséggel nincs papírozás, a havi jelentés a készen letölthető file-lal tényleg két perc, a könyvelőm pedig maga tölti le a havi számlákat a könyvelésbe.

A vendégek meg csak néznek, hogy milyen profi rendszerem van... Kell ennél több?

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció