Ajánlások

Kép

Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány

Civilként is praktikus az elektronikus számlázás

Részletek

Évről évre rendszeresen több csoportnyi óvodapedagógust képzünk gyakorlatias művészeti képzéseinken, mely elég sok adminisztratív teendővel jár, profi szervezést igényel. A Számlázz.hu társadalmi felelősségvállalási irányvonalai támogatják, hogy civil szervezetként mi is integráltan és gördülékenyen tudjuk lebonyolítani képzéseinket, az óvodák felé is pontos elszámolást tudjunk biztosítani. Átlátható, segíti a beérkezett összegek utókövetését, egyszerűen használható, jóval gyorsabb, mint a kézi számlázás, és kisebb a tévedések, elírások lehetősége. Köszönjük a lehetőséget!

Kép

Gálik Norbert Sales tréningek angolul

Úgy döntöttem, hogy ideje a számlázásomat is digitalizálni és a legmagasabb szintre emelni.

Részletek

Az ügyfélköröm csupa igényes értékesítési és más felső vezetőkből áll, akik elvárják a legmagasabb szakmai színvonalat és precizitást mind az angol nyelvű üzleti tréningeken és az adminisztráció terén is. A számlázás régen egy hatalmas mumus volt számomra, mert a papír alapú számla kitöltése és postázása rengeteg időt vett el, és magas volt a költsége. 2015-ben hallottam több nagyon pozitív visszajelzést a Számlázz.hu-val kapcsolatban, és akkor döntöttem úgy, hogy ideje az angol nyelvű sales tréningjeimen kívül a számlázásomat is digitalizálni és a legmagasabb szintre emelni. A Számlázz.hu rendszere letisztult, naprakész, felhasználóbarát, gyors, költséghatékony és rendkívül megbízható.

Kép

Erdélyi Norbert mumus.info

A számlázás nálunk már csak egy kattintás.

Részletek

Mi a mumus.info-nál gyűlöljük a számlázás körüli adminisztratív, ismétlődő feladatokat, és imádjuk a Számlázz.hu-t, melynek köszönhetően semmi ilyesmivel nem kell szembesülnünk. Az E-számla csomagra fizettünk elő, ez a legdrágább, de abszolút megéri, mert mi a WooCommerce webshoppal értékesítünk digitális termékeket, és a számlázás nálunk már csak annyi, hogy arra kattintok, hogy „rendelés teljesítve” és már ki is van állítva a minden törvényi szabályozásnak megfelelő e-számla, és ki van küldve automatikusan az ügyfélnek e-mailben. Kész.Nincs nyomtatás, nincs sorbanállás a postán, de még másolni-beilleszteni sem kell a vevő adatait… Ha tíz éve azt mondják, hogy ilyen lesz egyszer a számlázás menete, nem hittem volna el…

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció