Ajánlások

Kép

Offenbecker Jocó www.mensshop.hu

Különösen fontos volt nekünk egy gyors és egyszerűen használható számlázó programot találni.

Részletek

Webáruházként a vevőink közel 100%-a online érkezik és 40%-uk vásárol bankkártyával vagy PayPal-lal, ezért különösen fontos volt nekünk egy gyors és egyszerűen használható számlázó programot találni. Én szeretek a munkámnak élni és minimalizálni az adminisztrációval töltött időt, ebben ez a felhő alapú program igazi partner tud lenni. Részemről azért jár a legnagyobb köszönet a Számlázz.hu felé, mert képesek voltatok egy ilyen felhasználóbarát felületet létrehozni. Mivel a reggeleim mindig nagyon sűrűek, ezért nekem fontos, hogy a számlázás ne tartson tovább, mint a reggeli kávé elfogyasztása - jelentem, az utolsó kortyot ma már mindig a sporthírek olvasásával töltöm.

Kép

Limbacher Tivadar www.MaesteSzinhaz.hu

Eszembe sem jutna mással számlázni.

Részletek

"Last minute" színházjegyeket forgalmazunk féláron, online. A www.maesteszinhaz.hu felépítésekor fontos szempont volt számunkra, hogy a szolgáltatásunkhoz hasonlóan a cégünk működtetése is online legyen. Ebben hatalmas segítség a Számlázz.hu, hiszen a számláinkat elektronikus formátumban állítjuk ki és küldjük el lokációfüggetlenül, számlatömb, bélyegző, boríték, sorbanállás és posta nélkül. Mondhatjuk persze, hogy apróság, ám nekünk sokat számít! A Számlázz.hu webes felülete egyszerű, gyors, szép, eszembe sem jutna mással számlázni.

Kép

Gondolkodj Egészségesen! Alapítvány

Civilként is praktikus az elektronikus számlázás

Részletek

Évről évre rendszeresen több csoportnyi óvodapedagógust képzünk gyakorlatias művészeti képzéseinken, mely elég sok adminisztratív teendővel jár, profi szervezést igényel. A Számlázz.hu társadalmi felelősségvállalási irányvonalai támogatják, hogy civil szervezetként mi is integráltan és gördülékenyen tudjuk lebonyolítani képzéseinket, az óvodák felé is pontos elszámolást tudjunk biztosítani. Átlátható, segíti a beérkezett összegek utókövetését, egyszerűen használható, jóval gyorsabb, mint a kézi számlázás, és kisebb a tévedések, elírások lehetősége. Köszönjük a lehetőséget!

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció