Ajánlások

Kép

Laczkó Gábor Kávékalmár.hu

Ahogy a jó kávé, a Számlázz.hu is addiktívvá tesz.

Részletek

A Kávékalmár "default" webshopként indult, így az is kézenfekvő volt, hogy a forgalom növekedésével a számlázást a webáruházzal összekötve automatizálni leszünk kénytelenek. Ehhez az utolsó impulzust az adta, hogy a "Számlázz.hu" betoppant a pörkölőüzembe. Ahogy a jó kávé, a Számlázz.hu is addiktívvá tesz. Elképzelhetetlennek tartom, hogy nélküle működjön a Kávékalmár.hu.

Kép

Offenbecker Jocó www.mensshop.hu

Különösen fontos volt nekünk egy gyors és egyszerűen használható számlázó programot találni.

Részletek

Webáruházként a vevőink közel 100%-a online érkezik és 40%-uk vásárol bankkártyával vagy PayPal-lal, ezért különösen fontos volt nekünk egy gyors és egyszerűen használható számlázó programot találni. Én szeretek a munkámnak élni és minimalizálni az adminisztrációval töltött időt, ebben ez a felhő alapú program igazi partner tud lenni. Részemről azért jár a legnagyobb köszönet a Számlázz.hu felé, mert képesek voltatok egy ilyen felhasználóbarát felületet létrehozni. Mivel a reggeleim mindig nagyon sűrűek, ezért nekem fontos, hogy a számlázás ne tartson tovább, mint a reggeli kávé elfogyasztása - jelentem, az utolsó kortyot ma már mindig a sporthírek olvasásával töltöm.

Kép

Limbacher Tivadar www.MaesteSzinhaz.hu

Eszembe sem jutna mással számlázni.

Részletek

"Last minute" színházjegyeket forgalmazunk féláron, online. A www.maesteszinhaz.hu felépítésekor fontos szempont volt számunkra, hogy a szolgáltatásunkhoz hasonlóan a cégünk működtetése is online legyen. Ebben hatalmas segítség a Számlázz.hu, hiszen a számláinkat elektronikus formátumban állítjuk ki és küldjük el lokációfüggetlenül, számlatömb, bélyegző, boríték, sorbanállás és posta nélkül. Mondhatjuk persze, hogy apróság, ám nekünk sokat számít! A Számlázz.hu webes felülete egyszerű, gyors, szép, eszembe sem jutna mással számlázni.

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció