Ajánlások

Kép

Horváth Beáta PIXIBOX Kft.

Ha előbb tudtam volna, hogy a Számlázz.hu-n tömeges számlázási lehetőség is létezik, most időmilliomos lennék

Részletek

Ha előbb tudtam volna, hogy a Számlázz.hu-n tömeges számlázási lehetőség is létezik, most időmilliomos lennék. Ha az nem is, de sokkal előbb megszabadulhattam volna a napokon és éjszakákon át tartó számlázástól. Míg korábban a több ezer azonos tételű számlát valóban napokig tartott elkészíteni, kinyomtatni, és ráadásul a megrendelők címzéséhez igazítva csomagolni, a Számlázz.hu mindezt levette a vállamról. Se gépelés, se nyomtatás, se csomagolás! Mára ezek a napok hasznosabban telnek, hiszen a számlákat a tömeges számlázás funkcióval 7-10 perc alatt ellenőrzéssel együtt feltöltöm és kiküldöm megrendelőimnek. Pár kattintás, tényleg! Annyira jó!

Kép

Laczkó Gábor Kávékalmár.hu

Ahogy a jó kávé, a Számlázz.hu is addiktívvá tesz.

Részletek

A Kávékalmár "default" webshopként indult, így az is kézenfekvő volt, hogy a forgalom növekedésével a számlázást a webáruházzal összekötve automatizálni leszünk kénytelenek. Ehhez az utolsó impulzust az adta, hogy a "Számlázz.hu" betoppant a pörkölőüzembe. Ahogy a jó kávé, a Számlázz.hu is addiktívvá tesz. Elképzelhetetlennek tartom, hogy nélküle működjön a Kávékalmár.hu.

Kép

Offenbecker Jocó www.mensshop.hu

Különösen fontos volt nekünk egy gyors és egyszerűen használható számlázó programot találni.

Részletek

Webáruházként a vevőink közel 100%-a online érkezik és 40%-uk vásárol bankkártyával vagy PayPal-lal, ezért különösen fontos volt nekünk egy gyors és egyszerűen használható számlázó programot találni. Én szeretek a munkámnak élni és minimalizálni az adminisztrációval töltött időt, ebben ez a felhő alapú program igazi partner tud lenni. Részemről azért jár a legnagyobb köszönet a Számlázz.hu felé, mert képesek voltatok egy ilyen felhasználóbarát felületet létrehozni. Mivel a reggeleim mindig nagyon sűrűek, ezért nekem fontos, hogy a számlázás ne tartson tovább, mint a reggeli kávé elfogyasztása - jelentem, az utolsó kortyot ma már mindig a sporthírek olvasásával töltöm.

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció