Ajánlások

Kép

Szekeres Péter Neticle

Mindig a legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldásokat használjuk.

Részletek

A Neticle-lel mindig a legegyszerűbb és legkényelmesebb felhő alapú megoldásokat használjuk. Ebbe a körbe tökéletesen illik a Számlázz.hu. Nekünk fontos, hogy ami automatizálható, elektronikusan gyorsítható, azt megtegyük a folyamataink során, ezért is használjuk az e-számlázást, ami nekünk is és az ügyfeleinknek is kényelmesebb. A tömeges számlázás alkalmazásával pedig a felére csökkentettük a számlák kiállításával töltött időt a Neticle-nél.

Kép

Radó Mátyás OANDER Media

Mind fejlesztőként, mind felhasználóként nagyon jó élmény a Számlázz.hu rendszerével dolgozni.

Részletek

A fejlesztőcsapatunk igen gyakran készít integrációs megoldásokat webshop fejlesztéseink során a Számlázz.hu-val, és a számlázásunkat mi magunk is itt vezetjük.
Mind fejlesztőként, mind felhasználóként nagyon jó élmény a Számlázz.hu rendszerével dolgozni.

Kép

Horváth Beáta PIXIBOX Kft.

Ha előbb tudtam volna, hogy a Számlázz.hu-n tömeges számlázási lehetőség is létezik, most időmilliomos lennék

Részletek

Ha előbb tudtam volna, hogy a Számlázz.hu-n tömeges számlázási lehetőség is létezik, most időmilliomos lennék. Ha az nem is, de sokkal előbb megszabadulhattam volna a napokon és éjszakákon át tartó számlázástól. Míg korábban a több ezer azonos tételű számlát valóban napokig tartott elkészíteni, kinyomtatni, és ráadásul a megrendelők címzéséhez igazítva csomagolni, a Számlázz.hu mindezt levette a vállamról. Se gépelés, se nyomtatás, se csomagolás! Mára ezek a napok hasznosabban telnek, hiszen a számlákat a tömeges számlázás funkcióval 7-10 perc alatt ellenőrzéssel együtt feltöltöm és kiküldöm megrendelőimnek. Pár kattintás, tényleg! Annyira jó!

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció