Ajánlások

Kép

Jobbágy Szabolcs HR Training Solutions Bt.

Az egyik üzleti partnerem javasolt Titeket, és azóta ez nekem maga a „Paradicsom”, „Kánaán” :)

Részletek

A vállalkozásom első éveiben rendszeresen postára kellett járnom a számlák postázása miatt, a papíros számlatömb kézi kitöltögetése mellett ajánlott és tértivevényes szelvényeket, borítékokat kellett kitöltögetnem, ami állandó macera, időveszteség, bosszúság volt. Az egyik üzleti partnerem javasolt Titeket, és azóta ez nekem maga a „Paradicsom”, „Kánaán” :) A számlák létrehozása sokkal gyorsabb az automatikusan kitöltődő törzsadatok révén, megszabadultam attól, hogy az évtizedekkel lemaradt, elavult postát látogassam, ahol mindig felidegesített a lassúság, hatékonytalanság, az e-számlákat egyre több ügyfelem elfogadja, és a papír alapú számlákat most már el is postázzátok, ami megint egy szuper funkció (!), egy helyen tudom követni az e-számláimat és papír alapú számláimat (bye-bye, számlatömb), most már mobilon is könnyen tudok számlát írni-küldeni, és megnézni a számláimat, követni hogy mit fizettek már ki és melyeknél késik a kiegyenlítés. Ráadásul a könyvelőm is könnyebben átlátja a számlákat, törzsadatokat stb., és a vevőimnek is egyszerűbb így. Már csak 1 funkcióra várok, hogy a szerződéseimet is lehessen e-szerződésként küldeni, és már azokat se kelljen postázni, és a legtöbb ügyfelem azt is elfogadja... :)

Kép

Szekeres Péter Neticle

Mindig a legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldásokat használjuk.

Részletek

A Neticle-lel mindig a legegyszerűbb és legkényelmesebb felhő alapú megoldásokat használjuk. Ebbe a körbe tökéletesen illik a Számlázz.hu. Nekünk fontos, hogy ami automatizálható, elektronikusan gyorsítható, azt megtegyük a folyamataink során, ezért is használjuk az e-számlázást, ami nekünk is és az ügyfeleinknek is kényelmesebb. A tömeges számlázás alkalmazásával pedig a felére csökkentettük a számlák kiállításával töltött időt a Neticle-nél.

Kép

Radó Mátyás OANDER Media

Mind fejlesztőként, mind felhasználóként nagyon jó élmény a Számlázz.hu rendszerével dolgozni.

Részletek

A fejlesztőcsapatunk igen gyakran készít integrációs megoldásokat webshop fejlesztéseink során a Számlázz.hu-val, és a számlázásunkat mi magunk is itt vezetjük.
Mind fejlesztőként, mind felhasználóként nagyon jó élmény a Számlázz.hu rendszerével dolgozni.

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció