Ajánlások

Kép

Márton-Illés Krisztián Születéslap.hu ajándékbolt

Összekapcsolva a Számlázz.hu-val

Miért a Számlázz.hu? Egyedülálló szolgáltatáskörrel rendelkezik. Minden funkció megvan, amire csak szükségünk van a webshopunk üzemeltetéséhez, és nagyon könnyen lehetővé teszi az automatikus számlázást, amivel hosszú órákat takarítunk meg minden héten.

Részletek

Elsősorban a http://www.szuleteslap.hu ajándék webshopunkba beérkező rendelések automatizált számlázásához használjuk a Számlázz.hu-t. Nagyon könnyen kezelhető rendszernek tartom, néhány óra alatt összekötöttük a rendelésadminisztrációs rendszerünkkel; igazán gyors és stabil. Az ügyfélszolgálatot is csak dicsérni tudom: Összesen egyszer kellett hozzájuk fordulnunk, akkor sem probléma, hanem az automatikus számlázás fejlesztésekor felmerülő kérdések kapcsán. Néhány percen belül válaszoltak az e-mailjeimre és nagyon segítőkészek voltak.

A szolgáltatás megbízhatósága és gyorsasága az, ami leginkább elnyerte a tetszésünket, olyannyira, hogy azóta több ismerősömnek ajánlottam is a Számlázz.hu-t, és ők is váltottak. Azóta is hálásak a tanácsért... :)

Kép

Obál Gábor IP-Soft Bt.

Az interneten létezünk

Tíz évvel ezelőtt olvastam egy érdekes cikket (ma így mondanánk: blogot) arról, hogy egy informatikai cég ügyvezetőjének a névjegykártyáján csak egy e-mailcím és egy mobiltelefonszám szerepelt elérhetőségként. Akkor ez szenzáció volt - ma már teljesen természetes.

Részletek

Abban az időben kezdődött el a vállalkozások internetre "költözése", ami mára teljesen elfogadottá vált. Facebook-on tartjuk a kapcsolatot ismerőseinkkel, ügyfeleinkkel, sőt lassan a családunkkal is. Az interneten levelezünk, keresünk, szöveget szerkesztünk és számolunk. A vállalkozások kritikus alkalmazásaikat is képesek egy "felhő"-ben levő, nem látható szuperszámítógépen futtatni. Ennek a folyamatnak szerves részét képezi az ügyviteli rendszerek, közöttük a számlázóprogramok webes megjelenése - annak minden előnyével együtt. Nincs telepítés, nem kell aggódnom az adatvesztések miatt, és bárhol lehetek is, számláimat bárhonnan elérem. Ugyanakkor a Számlázz.hu rendszere cégünknek ennél sokkal többet nyújt. Prémium Szolgáltatásaikkal a kintlevőségeinket is nyilván tudjuk tartani, a fizetési emlékeztető írásához sem kell a levelezőmbe belépni.
És akkor még nem is szóltunk az elektronikus számláról, erről a dinamikusan növekvő piaci szegmensről! A KBOSS.hu Kft. volt az első cég Magyarországon, aki internetes szolgáltatásként kínálta az e-számlázás lehetőségét - mi természetesen azonnal kihasználtuk ennek minden előnyét!

Kép

Magyar Béla Hársfa Stúdió Kft.

Grafikai stúdió: akár az ügyfélnél is számlázhatok az okostelefonomról

Választásunk azért esett a Számlázz.hu rendszerére, mivel online módon, az interneten keresztül használható: így bármikor, bárhonnan elérhetem, nincs szükség telepítésre sem. Többször előfordult, hogy ügyfélnél, helyben készítettem el a számlát, akár az okostelefonommal is.

Részletek

Kis grafikai stúdió vagyunk, és ez a rugalmasság fontos a cégen belüli számlázásoknál. Maga a rendszer egyszerű, tiszta, áttekinthető felületű. Nem vagyok könyvelésben jártas szakember, az én elvárásaimnak pont megfelel. Ráadásul, mivel online program, a könyvelőnk távolról is hozzáférhet, így nem fordulhat elő, hogy a havonta átadott könyvelési anyagból kifelejtek számlákat. Az ügyfélszolgálat gyorsan válaszol, korrekt tartalommal. Kezdetben voltak gondjaim a rendszer beállításaival, de gyors, rugalmas megoldásokat kaptam. Ajánlásomra több ismerősöm, ügyfelem is a Számlázz.hu-t használja.

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció