Ajánlások

Kép

Jordán Judit, ügyvezető MagNetCom Távközlési Beruházó és Szolgáltató Kft.

Tömeges számlagenerálás - napok munkája egy óra alatt

Egyedi számlakészítés vagy nagy tömegű számlák generálása Excel fájl alapján: nálunk a Számlázz.hu mindkettőben remekül teljesít.

Részletek

A MagNetCom Kft. ötödik éve tökéletesen elégedett felhasználója a programnak. Kapcsolattartónk az elején kijött személyesen megmutatni a program használatát, és bármikor hívjuk, mindig azonnal, készségesen segít. Szerencsére elég ritkán van szükség erre, mert nagyon logikusan felépített a menürendszer.

Akár egyedi számla kiállítására, akár tömeges számlázásra használjuk, egyszerűen kezelhető. Másik programot használtunk a Számlázz.hu előtt, és az a tapasztalatunk, hogy a Számlázz.hu a másikhoz képest rendkívül lerövidítette a számlázási munkánkat. A korábban két-három napos munka 2-3 órára rövidült! Pl. a szűrés, listák készítése, számla másolás, a számlasorok szerkesztése stb. jól átlátható.

Már ez is elég lett volna, de még kellemes is vele dolgozni, mert esztétikailag is nagyon rendben van.

Kép

Mizera Ferenc Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Bt.

Egyértemű választás volt

A Számlázz.hu egyértelmű választás volt, hiszen számítógépfüggetlen megoldás, ingyen, korlátlan ideig használható: induló vállalkozásoknak tökéletes.

Részletek

Ezért kezdtem használni, és mivel minden igényemet kielégítette (pl. a külföldi számlák), meg is maradtam mellette és már évek óta ezt használom. Nagyon praktikus, hogy tömeges számlagenerálás is van, és be tudom illeszteni a saját informatikai rendszerembe.

Mivel a rendszert folyamatosan fejlesztik, biztosítottnak látom, hogy cégem és igényeim növekedésével mindig jó megoldás marad a Számlázz.hu szoftver. És ami teljesen megdöbbentő, hogy ezt a szolgáltatást nagyon korrekt áron kapom meg, hihetetlen, hogy mindez belefér. Csak gratulálni tudok a KBOSS.hu Kft.-nek, és mindenkinek ajánlom ezt a kitűnő szolgáltatást. És azt még hozzá se tettem, hogy az ügyféllel komolyan foglalkoznak, ha kérdése, kérése van.

Ami példaértékű, és az én ListaMester hírlevélküldő szoftverem fejlesztésénél is minta volt, az a KBOSS.hu Kft. üzleti politikája: ingyenesen elérhetővé teszik korlátlan ideig a rendszert, így a kipróbálásakor nem sürget a próbaidő vége. Aki akarja, ingyen használja - ez nagyon hasznos az induló vállalkozásoknak. Amikor pedig a rendszer bizonyít, a felhasználó már tudja, hogy mire adja ki az egyébként is teljesen korrekt áron megszabott szolgáltatási díjat. Mindemellett folyamatosan fejlesztik a rendszert - díjtalanul -, és válaszolnak a kérdésekre is.

Mindent egybevetve egy nagyon színvonalas szolgáltatást kaptam, amivel teljesen meg vagyok elégedve, és látom a jövőbeli potenciálját is.

Kép

Márton-Illés Krisztián Születéslap.hu ajándékbolt

Összekapcsolva a Számlázz.hu-val

Miért a Számlázz.hu? Egyedülálló szolgáltatáskörrel rendelkezik. Minden funkció megvan, amire csak szükségünk van a webshopunk üzemeltetéséhez, és nagyon könnyen lehetővé teszi az automatikus számlázást, amivel hosszú órákat takarítunk meg minden héten.

Részletek

Elsősorban a http://www.szuleteslap.hu ajándék webshopunkba beérkező rendelések automatizált számlázásához használjuk a Számlázz.hu-t. Nagyon könnyen kezelhető rendszernek tartom, néhány óra alatt összekötöttük a rendelésadminisztrációs rendszerünkkel; igazán gyors és stabil. Az ügyfélszolgálatot is csak dicsérni tudom: Összesen egyszer kellett hozzájuk fordulnunk, akkor sem probléma, hanem az automatikus számlázás fejlesztésekor felmerülő kérdések kapcsán. Néhány percen belül válaszoltak az e-mailjeimre és nagyon segítőkészek voltak.

A szolgáltatás megbízhatósága és gyorsasága az, ami leginkább elnyerte a tetszésünket, olyannyira, hogy azóta több ismerősömnek ajánlottam is a Számlázz.hu-t, és ők is váltottak. Azóta is hálásak a tanácsért... :)

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció