Ajánlások

Kép

Perényi Szonja Marcella by Yum-Yum

Ez a profi hozzáállás inspirációt ad a saját munkámban való folyamatos fejlődéshez és fejlesztéshez!

Részletek

Mindig megjelenik valamilyen új funkció, folyamatos a fejlesztés a Számlázz.hu-nál, és ez azért jó Nekem, mert tudom, hogy mindig a legújabb dolgokat próbálhatom ki a számlázási piacon. Ez a profi hozzáállás inspirációt ad a saját munkámban való folyamatos fejlődéshez és fejlesztéshez!

Kép

Sipos Zoltán Kreatív Kontroll Kft.

Csak a legjobb jöhet szóba, és azt az ember nem szokta lecserélni.

Részletek

Hosszú évek után eljutottunk oda, hogy saját magunkra fejlesztett CRM-mel tudunk dolgozni. A szoftverhez tartozott egy bizonyított számlázómodul is. Mi mégis úgy döntöttünk, hogy saját költségünkön olyan fejlesztést kérünk, mely ehelyett a Számlázz.hu szolgáltatását használja. Ez talán mindent elmond. Csak a legjobb jöhet szóba, és azt az ember nem szokta lecserélni.

Kép

Györe Zoltán CD Galaxis Kft.

Nemcsak helytakarékos, hanem környezetbarát megoldás is, ezért különösen szeretjük!

Részletek

A digitális archiválás egy hatalmas adminisztrációs terhet vett le a vállunkról: a játékszoftverekről, könyvekről készülő több tízezer számlánk másodpéldányának tárolásával, rendszerezésével nem kell foglalkozni, hanem elegendő csak elektronikusan tárolni, és így elküldeni a könyvelőnknek. Ha ezt mind ki kellene nyomtatnunk, külön raktárat kellene bérelnünk, az így megtakarított pénzt örömmel fordítjuk fejlesztésre, munkatársaink képzésére... Nemcsak helytakarékos, hanem környezetbarát megoldás is, ezért különösen szeretjük!

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció