Ajánlások

Kép

Mizera Ferenc Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Bt.

Egyértemű választás volt

A Számlázz.hu egyértelmű választás volt, hiszen számítógépfüggetlen megoldás, ingyen, korlátlan ideig használható: induló vállalkozásoknak tökéletes.

Részletek

Ezért kezdtem használni, és mivel minden igényemet kielégítette (pl. a külföldi számlák), meg is maradtam mellette és már évek óta ezt használom. Nagyon praktikus, hogy tömeges számlagenerálás is van, és be tudom illeszteni a saját informatikai rendszerembe.

Mivel a rendszert folyamatosan fejlesztik, biztosítottnak látom, hogy cégem és igényeim növekedésével mindig jó megoldás marad a Számlázz.hu szoftver. És ami teljesen megdöbbentő, hogy ezt a szolgáltatást nagyon korrekt áron kapom meg, hihetetlen, hogy mindez belefér. Csak gratulálni tudok a KBOSS.hu Kft.-nek, és mindenkinek ajánlom ezt a kitűnő szolgáltatást. És azt még hozzá se tettem, hogy az ügyféllel komolyan foglalkoznak, ha kérdése, kérése van.

Ami példaértékű, és az én ListaMester hírlevélküldő szoftverem fejlesztésénél is minta volt, az a KBOSS.hu Kft. üzleti politikája: ingyenesen elérhetővé teszik korlátlan ideig a rendszert, így a kipróbálásakor nem sürget a próbaidő vége. Aki akarja, ingyen használja - ez nagyon hasznos az induló vállalkozásoknak. Amikor pedig a rendszer bizonyít, a felhasználó már tudja, hogy mire adja ki az egyébként is teljesen korrekt áron megszabott szolgáltatási díjat. Mindemellett folyamatosan fejlesztik a rendszert - díjtalanul -, és válaszolnak a kérdésekre is.

Mindent egybevetve egy nagyon színvonalas szolgáltatást kaptam, amivel teljesen meg vagyok elégedve, és látom a jövőbeli potenciálját is.

Kép

Márton-Illés Krisztián Születéslap.hu ajándékbolt

Összekapcsolva a Számlázz.hu-val

Miért a Számlázz.hu? Egyedülálló szolgáltatáskörrel rendelkezik. Minden funkció megvan, amire csak szükségünk van a webshopunk üzemeltetéséhez, és nagyon könnyen lehetővé teszi az automatikus számlázást, amivel hosszú órákat takarítunk meg minden héten.

Részletek

Elsősorban a http://www.szuleteslap.hu ajándék webshopunkba beérkező rendelések automatizált számlázásához használjuk a Számlázz.hu-t. Nagyon könnyen kezelhető rendszernek tartom, néhány óra alatt összekötöttük a rendelésadminisztrációs rendszerünkkel; igazán gyors és stabil. Az ügyfélszolgálatot is csak dicsérni tudom: Összesen egyszer kellett hozzájuk fordulnunk, akkor sem probléma, hanem az automatikus számlázás fejlesztésekor felmerülő kérdések kapcsán. Néhány percen belül válaszoltak az e-mailjeimre és nagyon segítőkészek voltak.

A szolgáltatás megbízhatósága és gyorsasága az, ami leginkább elnyerte a tetszésünket, olyannyira, hogy azóta több ismerősömnek ajánlottam is a Számlázz.hu-t, és ők is váltottak. Azóta is hálásak a tanácsért... :)

Kép

Obál Gábor IP-Soft Bt.

Az interneten létezünk

Tíz évvel ezelőtt olvastam egy érdekes cikket (ma így mondanánk: blogot) arról, hogy egy informatikai cég ügyvezetőjének a névjegykártyáján csak egy e-mailcím és egy mobiltelefonszám szerepelt elérhetőségként. Akkor ez szenzáció volt - ma már teljesen természetes.

Részletek

Abban az időben kezdődött el a vállalkozások internetre "költözése", ami mára teljesen elfogadottá vált. Facebook-on tartjuk a kapcsolatot ismerőseinkkel, ügyfeleinkkel, sőt lassan a családunkkal is. Az interneten levelezünk, keresünk, szöveget szerkesztünk és számolunk. A vállalkozások kritikus alkalmazásaikat is képesek egy "felhő"-ben levő, nem látható szuperszámítógépen futtatni. Ennek a folyamatnak szerves részét képezi az ügyviteli rendszerek, közöttük a számlázóprogramok webes megjelenése - annak minden előnyével együtt. Nincs telepítés, nem kell aggódnom az adatvesztések miatt, és bárhol lehetek is, számláimat bárhonnan elérem. Ugyanakkor a Számlázz.hu rendszere cégünknek ennél sokkal többet nyújt. Prémium Szolgáltatásaikkal a kintlevőségeinket is nyilván tudjuk tartani, a fizetési emlékeztető írásához sem kell a levelezőmbe belépni.
És akkor még nem is szóltunk az elektronikus számláról, erről a dinamikusan növekvő piaci szegmensről! A KBOSS.hu Kft. volt az első cég Magyarországon, aki internetes szolgáltatásként kínálta az e-számlázás lehetőségét - mi természetesen azonnal kihasználtuk ennek minden előnyét!

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció