Ajánlások

Kép

Barcsay Erik BIG FISH

Elhivatottság a legújabb technológiák iránt

A BIG FISH 2000 óta a magyar webes piac egyik meghatározó szereplője, jogelődje 1998-ban alakult. Barcsay Erik jelenlegi ügyvezető igazgató a kezdetektől aktívan részt vesz a cég életében.

Részletek

Elhivatottságunk a legújabb technológiák alkalmazására a fejlesztői csapat számára is alapkövetelmény, ez mindig nagyban hozzájárult cégünk elismertségéhez a szakmában.

Fő tevékenységünk magába foglalja portálok, vállalati weboldalak, webáruházak fejlesztését és karbantartását, azonban fejlesztői csapatunk szakmai felkészültsége kiterjed egyedi, webes technológiákra épülő rendszerek tervezésére és kivitelezésére is.

Mindebből következik, hogy a számlázóprogram kiválasztásánál fontos szempont volt az internetes működés és elérhetőség, továbbá a platformfüggetlenség a cégünknél található inhomogén géppark miatt.
Az ezeken felül nyújtott szolgáltatások (elektronikus számla, szakmailag felkészült céges háttér, kiemelkedő ügyfélszolgálat) győztek meg a döntés pillanatában, melyet az azóta eltelt időszak fényesen igazolt.

Gyors rendszer, picit talán rusztikus felülettel, de maximálisan hordozható az okostelefonoktól az Apple Mac OSX-ig: csak ajánlani tudom!

Kép

Mizera Ferenc Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Bt.

Egyértemű választás volt

A Számlázz.hu egyértelmű választás volt, hiszen számítógépfüggetlen megoldás, ingyen, korlátlan ideig használható: induló vállalkozásoknak tökéletes.

Részletek

Ezért kezdtem használni, és mivel minden igényemet kielégítette (pl. a külföldi számlák), meg is maradtam mellette és már évek óta ezt használom. Nagyon praktikus, hogy tömeges számlagenerálás is van, és be tudom illeszteni a saját informatikai rendszerembe.

Mivel a rendszert folyamatosan fejlesztik, biztosítottnak látom, hogy cégem és igényeim növekedésével mindig jó megoldás marad a Számlázz.hu szoftver. És ami teljesen megdöbbentő, hogy ezt a szolgáltatást nagyon korrekt áron kapom meg, hihetetlen, hogy mindez belefér. Csak gratulálni tudok a KBOSS.hu Kft.-nek, és mindenkinek ajánlom ezt a kitűnő szolgáltatást. És azt még hozzá se tettem, hogy az ügyféllel komolyan foglalkoznak, ha kérdése, kérése van.

Ami példaértékű, és az én ListaMester hírlevélküldő szoftverem fejlesztésénél is minta volt, az a KBOSS.hu Kft. üzleti politikája: ingyenesen elérhetővé teszik korlátlan ideig a rendszert, így a kipróbálásakor nem sürget a próbaidő vége. Aki akarja, ingyen használja - ez nagyon hasznos az induló vállalkozásoknak. Amikor pedig a rendszer bizonyít, a felhasználó már tudja, hogy mire adja ki az egyébként is teljesen korrekt áron megszabott szolgáltatási díjat. Mindemellett folyamatosan fejlesztik a rendszert - díjtalanul -, és válaszolnak a kérdésekre is.

Mindent egybevetve egy nagyon színvonalas szolgáltatást kaptam, amivel teljesen meg vagyok elégedve, és látom a jövőbeli potenciálját is.

Kép

Márton-Illés Krisztián Születéslap.hu ajándékbolt

Összekapcsolva a Számlázz.hu-val

Miért a Számlázz.hu? Egyedülálló szolgáltatáskörrel rendelkezik. Minden funkció megvan, amire csak szükségünk van a webshopunk üzemeltetéséhez, és nagyon könnyen lehetővé teszi az automatikus számlázást, amivel hosszú órákat takarítunk meg minden héten.

Részletek

Elsősorban a http://www.szuleteslap.hu ajándék webshopunkba beérkező rendelések automatizált számlázásához használjuk a Számlázz.hu-t. Nagyon könnyen kezelhető rendszernek tartom, néhány óra alatt összekötöttük a rendelésadminisztrációs rendszerünkkel; igazán gyors és stabil. Az ügyfélszolgálatot is csak dicsérni tudom: Összesen egyszer kellett hozzájuk fordulnunk, akkor sem probléma, hanem az automatikus számlázás fejlesztésekor felmerülő kérdések kapcsán. Néhány percen belül válaszoltak az e-mailjeimre és nagyon segítőkészek voltak.

A szolgáltatás megbízhatósága és gyorsasága az, ami leginkább elnyerte a tetszésünket, olyannyira, hogy azóta több ismerősömnek ajánlottam is a Számlázz.hu-t, és ők is váltottak. Azóta is hálásak a tanácsért... :)

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció