Ajánlások

Kép

héber nyelvtanár Kormos Szilvia

Linuxot használok, számlázni szeretnék

Héber nyelvtanárként sem az informatika, sem a számlázóprogramok nem az a terület, amelyre különösebb gondot szeretnék fordítani.

Részletek

Ezért kerestem olyan megoldást, ahol egyszerűen és gyorsan intézhetem havi számlázási feladataimat. Az én esetemben a kérdést nehezítette az a körülmény, hogy Linuxot használok, és itt igazán nincs nagy választék számlázóprogramokból.

Ezért örültem nagyon, amikor rátaláltam a Számlázz.hu-ra, erre az interneten elérhető remek kis darabra. Pontosan azt tudja, amire nekem szükségem van. Kedvenc Ubuntum alól is használhatom, ráadásul az egyetemi gépeken is elérem számlázási fiókom, ha szükséges lenne. Tanítványaim és kutatói munkám mellett nincs időm sokat foglalkozni ezzel a témakörrel: valójában szeretek túlesni a kötelező formaságokon, és ebben (is) tökéletes eszköz a Számlázz.hu.

Egyszerű és világos felhasználói felület, megbízható ügyfélszolgálat, és egy sor olyan funkció, amelyet a jövőben talán használni fogok majd. És mindezt teljesen ingyen! Szinte hihetetlen, hogy manapság ilyen magas színvonalú szolgáltatást kaphatok!

Kép

Barcsay Erik BIG FISH

Elhivatottság a legújabb technológiák iránt

A BIG FISH 2000 óta a magyar webes piac egyik meghatározó szereplője, jogelődje 1998-ban alakult. Barcsay Erik jelenlegi ügyvezető igazgató a kezdetektől aktívan részt vesz a cég életében.

Részletek

Elhivatottságunk a legújabb technológiák alkalmazására a fejlesztői csapat számára is alapkövetelmény, ez mindig nagyban hozzájárult cégünk elismertségéhez a szakmában.

Fő tevékenységünk magába foglalja portálok, vállalati weboldalak, webáruházak fejlesztését és karbantartását, azonban fejlesztői csapatunk szakmai felkészültsége kiterjed egyedi, webes technológiákra épülő rendszerek tervezésére és kivitelezésére is.

Mindebből következik, hogy a számlázóprogram kiválasztásánál fontos szempont volt az internetes működés és elérhetőség, továbbá a platformfüggetlenség a cégünknél található inhomogén géppark miatt.
Az ezeken felül nyújtott szolgáltatások (elektronikus számla, szakmailag felkészült céges háttér, kiemelkedő ügyfélszolgálat) győztek meg a döntés pillanatában, melyet az azóta eltelt időszak fényesen igazolt.

Gyors rendszer, picit talán rusztikus felülettel, de maximálisan hordozható az okostelefonoktól az Apple Mac OSX-ig: csak ajánlani tudom!

Kép

Mizera Ferenc Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Bt.

Egyértemű választás volt

A Számlázz.hu egyértelmű választás volt, hiszen számítógépfüggetlen megoldás, ingyen, korlátlan ideig használható: induló vállalkozásoknak tökéletes.

Részletek

Ezért kezdtem használni, és mivel minden igényemet kielégítette (pl. a külföldi számlák), meg is maradtam mellette és már évek óta ezt használom. Nagyon praktikus, hogy tömeges számlagenerálás is van, és be tudom illeszteni a saját informatikai rendszerembe.

Mivel a rendszert folyamatosan fejlesztik, biztosítottnak látom, hogy cégem és igényeim növekedésével mindig jó megoldás marad a Számlázz.hu szoftver. És ami teljesen megdöbbentő, hogy ezt a szolgáltatást nagyon korrekt áron kapom meg, hihetetlen, hogy mindez belefér. Csak gratulálni tudok a KBOSS.hu Kft.-nek, és mindenkinek ajánlom ezt a kitűnő szolgáltatást. És azt még hozzá se tettem, hogy az ügyféllel komolyan foglalkoznak, ha kérdése, kérése van.

Ami példaértékű, és az én ListaMester hírlevélküldő szoftverem fejlesztésénél is minta volt, az a KBOSS.hu Kft. üzleti politikája: ingyenesen elérhetővé teszik korlátlan ideig a rendszert, így a kipróbálásakor nem sürget a próbaidő vége. Aki akarja, ingyen használja - ez nagyon hasznos az induló vállalkozásoknak. Amikor pedig a rendszer bizonyít, a felhasználó már tudja, hogy mire adja ki az egyébként is teljesen korrekt áron megszabott szolgáltatási díjat. Mindemellett folyamatosan fejlesztik a rendszert - díjtalanul -, és válaszolnak a kérdésekre is.

Mindent egybevetve egy nagyon színvonalas szolgáltatást kaptam, amivel teljesen meg vagyok elégedve, és látom a jövőbeli potenciálját is.

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció