Ajánlások

Kép

Pajor Violetta Könyvbarlang Antikvárium

Antikvárium az interneten

Ki mondta, hogy az antikváriumok poros, pókhálós helyek? A Könyvbarlang Antikvárium kiemelkedő árukészlettel, kedves kiszolgálással és internetes számlázóprogrammal várja az olvasás szerelmeseit.

Részletek

A Számlázz.hu-val egy véletlen folytán találkoztam az interneten. Előtte kézzel írogattam a számlákat, amit nem biztos, hogy mindenki el tudott olvasni :-) . Nem volt korszerű, cserébe viszont nehézkes és nem túl vevőbarát megoldásnak bizonyult...
Így aztán kapóra jött a Számlázz.hu. Kipróbáltam a demó változatot, egyszerűnek tűnt, elsőre sikerült egy demo számlát készítenem. És ami a legfőbb, ingyenesen használhattam, bárhol, bármikor, nem volt szükség arra, hogy saját gépre telepítsem. Ez számomra azért volt nagyon fontos mert a Könyvbarlang Antikváriumban a számítógépek LINUX rendszer alatt futnak.
Mit kell még tudni a Számlázz.hu-ról? Hozzáértő szakemberek, megbízhatóság, azonnali segítségnyújtás... kell ennél több?

Kép

héber nyelvtanár Kormos Szilvia

Linuxot használok, számlázni szeretnék

Héber nyelvtanárként sem az informatika, sem a számlázóprogramok nem az a terület, amelyre különösebb gondot szeretnék fordítani.

Részletek

Ezért kerestem olyan megoldást, ahol egyszerűen és gyorsan intézhetem havi számlázási feladataimat. Az én esetemben a kérdést nehezítette az a körülmény, hogy Linuxot használok, és itt igazán nincs nagy választék számlázóprogramokból.

Ezért örültem nagyon, amikor rátaláltam a Számlázz.hu-ra, erre az interneten elérhető remek kis darabra. Pontosan azt tudja, amire nekem szükségem van. Kedvenc Ubuntum alól is használhatom, ráadásul az egyetemi gépeken is elérem számlázási fiókom, ha szükséges lenne. Tanítványaim és kutatói munkám mellett nincs időm sokat foglalkozni ezzel a témakörrel: valójában szeretek túlesni a kötelező formaságokon, és ebben (is) tökéletes eszköz a Számlázz.hu.

Egyszerű és világos felhasználói felület, megbízható ügyfélszolgálat, és egy sor olyan funkció, amelyet a jövőben talán használni fogok majd. És mindezt teljesen ingyen! Szinte hihetetlen, hogy manapság ilyen magas színvonalú szolgáltatást kaphatok!

Kép

Barcsay Erik BIG FISH

Elhivatottság a legújabb technológiák iránt

A BIG FISH 2000 óta a magyar webes piac egyik meghatározó szereplője, jogelődje 1998-ban alakult. Barcsay Erik jelenlegi ügyvezető igazgató a kezdetektől aktívan részt vesz a cég életében.

Részletek

Elhivatottságunk a legújabb technológiák alkalmazására a fejlesztői csapat számára is alapkövetelmény, ez mindig nagyban hozzájárult cégünk elismertségéhez a szakmában.

Fő tevékenységünk magába foglalja portálok, vállalati weboldalak, webáruházak fejlesztését és karbantartását, azonban fejlesztői csapatunk szakmai felkészültsége kiterjed egyedi, webes technológiákra épülő rendszerek tervezésére és kivitelezésére is.

Mindebből következik, hogy a számlázóprogram kiválasztásánál fontos szempont volt az internetes működés és elérhetőség, továbbá a platformfüggetlenség a cégünknél található inhomogén géppark miatt.
Az ezeken felül nyújtott szolgáltatások (elektronikus számla, szakmailag felkészült céges háttér, kiemelkedő ügyfélszolgálat) győztek meg a döntés pillanatában, melyet az azóta eltelt időszak fényesen igazolt.

Gyors rendszer, picit talán rusztikus felülettel, de maximálisan hordozható az okostelefonoktól az Apple Mac OSX-ig: csak ajánlani tudom!

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció