Elektronikus számla

Az elektronikus számlázás számtalan előnyét igazolja évről-évre történő térhódítása a gazdasági életben. A magyar jogszabályok EU-harmonizációja valóban megnyitotta az utat minden számlakibocsátásra kötelezett előtt: megvalósulhat a papírmentes iroda.

A Számlázz.hu rendszerével előállított elektronikus számla minden tekintetben megfelel a hatályos törvényi előírásoknak. Ennek értelmében kinyomtatni szükségtelen, és vevő felé történő továbbítása történhet email segítségével is.

Részletek

Számla Agent

Az automatikus számlakibocsátás Számla Agent modulunkkal rém egyszerűen megvalósítható. Napi több száz vagy több ezer számlát bocsát ki emberi beavatkozás nélkül. Webáruházában a vevői vásárolnak, elektronikusan (bankkártyával) fizetnek, és emberi beavatkozás nélkül azonnal megkapják az elektronikus számlát.

Mindennek működéséhez online adatkapcsolat szükséges az Ön webáruháza és a Számlázz.hu között. Ennek megvalósításához szakembereink minden segítséget megadnak.

Részletek

Tömeges számlagenerálás

Havonta újra és újra (majdnem) ugyanazokat a számlákat állítja ki ügyfelei felé? A monotónia lélekölő - de a Számlázz.hu segítségével ez is lerövidíthető néhány kattintásra!

A Számlázz.hu rendszere képes arra, hogy tömegesen generáljon számlákat Excel fájlban tárolt adatok alapján. Excel fájl feltöltése > előnézeti képe megtekintése > számlagenerálás > sokoldalas PDF nyomtatása. Ilyen egyszerű!

Részletek

Postai szolgáltatások

A KBOSS.hu Kft. munkatársai leveszik a válláról az Ön által készített papír alapú számlák kezelési gondjait: kinyomtatjuk, borítékba tesszük és postázzuk, mindezt egy munkanapon belül. Kiszámolta már, mennyit költ nyomtatókra, levélpapírra, borítékra és emberi munkaerőre? A Számlázz.hu profi szolgáltatásával biztosan költséget takarít meg!

Részletek

Megbízott számlakibocsátás és önszámlázás

Sok a beszállítója, akik pontatlanul és késve számláznak? Számlázzon Ön a beszállítói helyett!

Megbízott számlakibocsátás esetén a számlát nem a szállító, hanem a megrendelő állítja ki - nyilván a szállító helyett. Ezt a módszert akkor érdemes alkalmazni, ha a számlázáshoz szükséges információk a megrendelőnél pontosabban megtalálhatók, mint a szállítónál. Vegye le a számlázás adminisztrációs terheit beszállítói válláról!

Részletek

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnia!
A Számlázz előnyei
Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció