Hova tűntek a korábbi évek számlái?

Általános információk

Amennyiben nem látod a korábbi évek számláit, az azt jelenti, hogy #free szolgáltatáscsomagba tartozol. Díjmentes csomagunkban a korábbi évek számlái korlátozottan érhetőek el, kizárólag a tárgyévben kiállított számlákat éred el korlátlanul.

A számlákat ettől függetlenül a NAV-jogszabályok szerint megőrizzük T+13 évig, ha szükséged van a tárgyévet megelőző számlákra, akkor két módon érheted el azokat.

1.) #free szolgáltatáscsomagban a Számla / Korábbi évek számlái menüpontban kérheted, hogy e-mailben küldjük el neked a választott év számláit. Ennek díja bruttó 990 forint/év, és egy hivatkozást fogsz kapni, ahonnan 14 napig tudod letölteni az adott évi, Számlázz.hu-ban kiállított számláidat pdf formátumban.

2.) A másik lehetőség, hogy lásd előző évi számláidat, ha előfizetsz valamelyik magasabb tudású szolgáltatáscsomagra: előfizetéskor az archivált számlákat is visszatölti a rendszer a számlázási fiókba. Ebben az esetben elegendő 1 hónapra előfizetni a #start szolgáltatáscsomagra, melynek díja 990 Ft +áfa (bruttó 1 257 Ft). Ha a bejövő számládat, vagy az összes kimenő-bejövő számládat is szeretnéd elérni a Számlaverzumban, akkor válaszd a #profi szolgáltatáscsomagot, melynek díja 1990 Ft + áfa (bruttó 2 527 Ft). Előfizetéshez kattints ide.
Vissza

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
A Számlázz előnyei

Ingyenes, kötelezettség nélküli