Milyen korlátozásokkal jár, ha fizetős szolgáltatáscsomagomat nem kívánom megújítani?

Szolgáltatáscsomagok és árak

Abban az esetben, ha jelenlegi szolgáltatáscsomagod lejáratát megelőzően rendelkezel arról, hogy a lejáratot követően a #free (ingyenes) csomagot szeretnéd használni, akkor egyszerűen elveszítesz bizonyos lehetőségeket, amelyeket a fizetős szolgáltatáscsomagban használhattál (az ingyenesben pedig nem). Ezekről bővebb információt itt találsz. Később az ingyenes szolgáltatáscsomagból bármikor válthatsz ismét fizetős szolgáltatáscsomagra.

Ha valamelyik magasabb tudású szolgáltatáscsomagról a #free szolgáltatáscsomagra váltasz, akkor a rendszer a korábbi évek (nem tárgyév) számláit archiválja. Egy későbbi előfizetés esetén ezeket az archivált számlákat a rendszer visszatölti fiókodba. Újabb előfizetés nélkül szükség lehet arra, hogy a teljes számlaállományt letöltsd a saját számítógépedre, és ott tárold.

Az archiválás menete:

  • Papír alapú számlák esetén nincs különösebb teendőd, hiszen számviteli bizonylatként a kinyomtatott papír szolgál. Ha mégis szeretnéd, a teljes számlaállomány adatait letöltheted Excel fájl formájában.
  • E-számlák esetén a számviteli bizonylat az a PDF fájl, amelyet megtalálsz számlázási fiókodban. Ha a kibocsátott e-számlákat korábban lementetted saját számítógépedre, akkor nincs teendőd. Ha ez még nem történt meg, akkor segítséget kaphatsz a letöltéshez.

Vissza

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
A Számlázz előnyei

Ingyenes, kötelezettség nélküli