Hogyan választhatok jelenlegi szolgáltatáscsomagom helyett másikat? Mi a teendőm akkor, ha havi előfizetés helyett szeretnék inkább a kedvezőbb árú, éves előfizetést választani?

Szolgáltatáscsomagok és árak

Lehetőséged van jelenlegi szolgáltatáscsomagodból azonnal magasabb tudású szolgáltatáscsomagra váltani. Ezt szintén a Szolgáltatáscsomagom vagy Előfizetek gombra kattintva éred el, majd kattints a Módosítom gombra, #free csomag esetén a Magasabb szolgáltatáscsomagra váltok gombra.

Ha szolgáltatáscsomagodat alacsonyabb tudásúra váltanád, akkor azt már most is beállíthatod szintén a Módosítom gombra kattintva, azonban az új előfizetésed csak a jelenlegi előfizetési időszakod lejártát követően fog érvénybe lépni.

Az előfizetési időszakod módosítására is lehetőséged van a Szolgáltatáscsomagom oldalon az Inkább havi-/éves díjat szeretnék fizetni gombra kattintva. Az előfizetési időszak változtatására csak a lejáratot megelőzően van lehetőséged. Ha megkezdődött az új előfizetési időszak, akkor sem az aktuális szolgáltatáscsomag, sem az aktuális előfizetési időszak hosszának változtatására nincs lehetőség.

Vissza

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
A Számlázz előnyei

Ingyenes, kötelezettség nélküli