Az évváltás automatikusan megtörténik (#free szolgáltatáscsomag esetén)?

Funkcionalitás

Nem. Az ingyenes (#free) szolgáltatáscsomag használó vállalkozásoknak január első napjaiban a Egyéb menüpanel XXXX-s év zárása (pl. 2021-ben „2020-as év zárása”) menüpont segítségével le kell zárniuk a tavalyi évet. Az évzárás során a megelőző év számláit archiváljuk Számlázz.hu-s fiókodból, és megkezdődhet az új évre eső (számla kelte) számlák kiállítása.

Az évzárást megelőzően csak az óévre eső számlák kiállítása lehetséges, az év zárását követően pedig kizárólag az aktuális (új)évre eső számlát lehet kiállítani.

Valamely szolgáltatáscsomagra történő előfizetés esetén korábbi számláidat az archívumból visszaállítjuk Számlázz.hu-s fiókodba. Előfizetéses használat esetén nincs sem évzárás, sem „aktuális” év, a szolgáltatáscsomagoknál meghatározott számlatárolási időn belül (számlaadatok megőrzése) tetszőleges számla kiállítható.

Az előző évek számláit a Számla/Korábbi évek számlái menüpontból is lekérheted, méghozzá a következőképp: egy e-mailt küldünk neked, az ebben található hivatkozás alatt 5 napig éred el a választott év összes számláját egy pdf fájlban. A korábbi számlák lekérésének díja bruttó 990 forint / év.

Vissza

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
A Számlázz előnyei

Ingyenes, kötelezettség nélküli