Ingyenes szolgáltatáscsomagot használok. Lezártam az előző évet, de most derült ki, hogy még egy tavalyi számlamásolatot ki kellene nyomtatnom. Mit tegyek?

Funkcionalitás

Ingyenes (#free) szolgáltatáscsomag esetén a korábbi évek számláit kétféleképpen tudod megjeleníteni.

  1. Amennyiben előfizetsz bármelyik szolgáltatáscsomagunkra, a korábbi évek számláit automatikusan visszatöltjük Számlázz.hu-s fiókodba.
  2. A tavalyi év számláit ideiglenesen is visszatöltheted Számlázz.hu-s fiókodba, ha az Egyéb menüpontban az Archív számlák-ra kattintasz. A művelet előtt feltétlenül olvasd el a megjelenő tájékoztatót! A számlák visszatöltésének díja bruttó 990 Ft, a szolgáltatás csak bankkártyás fizetéssel vehető igénybe.

Fontos! Az egyszeri archiválási funkcióval egy olvasási jogosultsághoz jutsz hozzá, de a számlákon nem fogsz tudni módosítást végezni. Az egyszeri díj kifizetésével mindössze ideiglenesen, a tárgyévhez való visszatérés pillanatáig láthatod a korábbi években kiállított számláidat! Ebből az ideiglenes állapotból szintén az Egyéb menüpontban, az Aktuális év számláira kattintva tudsz visszalépni a tárgyévre.

Vissza

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
A Számlázz előnyei

Ingyenes, kötelezettség nélküli