Mi az az évzárás?

Funkcionalitás

Ingyenes (#free) szolgáltatáscsomag használata esetén a rendszer csak a tárgyév számláit jeleníti meg. Ennek értelmében csak a tárgyévre tudsz (pl. 2020) számlát kiállítani (számla kelte). Ha a tárgyévet követő évre szeretnél számlát kiállítani, akkor a rendszer Egyéb/XXXX-s év zárása menüje alatt található funkcióval zárd le az aktuális évet. Ez a művelet automatikusan megnyitja a következő évet, tehát a tárgyév a példa esetén 2021-es év lesz.

Figyelem! Lezárt év újranyitása #free csomagban nem lehetséges. Az évzárást csak akkor hajtsd végre, ha a tárgyévre több számlát nem akarsz kiállítani. Van lehetőség azonban letölteni valamelyik korábbi lezárt év számláit, erről itt írunk részletesen.

Az évzárást követően természetesen továbbra is tudsz az előző évi teljesítési dátummal számlát kiállítani, de a számla kelte csak az aktuális nap, a fizetési határideje már csak az aktuális évben lehet.

#profi, #digital és #start szolgáltatáscsomag esetén az évzárás funkció nem értelmezett. Ezen csomagokra történő előfizetés esetén korábbi számláidat visszatöltjük Számlázz.hu-s fiókodba, így azok ismét elérhetőek lesznek számodra.

Vissza

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
A Számlázz előnyei

Ingyenes, kötelezettség nélküli