Milyen egyedi paramétereket adhatok meg a számlaértesítő és díjbekérő e-mailben?

Funkcionalitás

A Számlázz.hu-ban lehetőséged van dinamikus szövegezésű számlaértesítőt vagy fizetési felszólítást küldeni. Többféle címkét használhatsz, amelyeket a levél kiküldésekor az adott számlának megfelelően töltünk ki. Ezeket a címkéket a következőképp tudod megadni a levél szerkesztésekor (akár kézi kiküldésnél, akár a fiókbeállítások között található sablonok esetében):

  • A szövegbe írd a megszólítás után a [vevőneve] címkét, például így: "Tisztelt [vevőneve]!" Amennyiben a partnered adatlapján megadtad a kapcsolattartó nevét, akkor a számlaértesítő e-mail megszólításában a kapcsolattartó neve fog szerepelni.
  • A számla/díjbekérő sorszámát is hasonlóképpen meg tudod jelölni, akár a levél tárgyában is, vagy a levéltörzsben például így: "(...) Bizonyára elkerülte figyelmét, hogy a [számlaszám] sorszámú számla teljes kifizetése a mai napig nem történt meg. (...)"
  • Ha a [paylink=link_szövege] címkét elhelyezed a szövegben, és a link_szövege helyére tetszőleges szöveget írsz, vevődet a vevői fiókba irányíthatod, ahol kiegyenlítheti a tartozását. Példa: [paylink=Kattints ide, ha szeretnéd azonnal kifizetni a számládat!]
  • A számla keltét a [kelt] paraméterrel helyezheted el a szövegben.
  • A fizetési határidő használatához írd be a szövegbe a [határidő] paramétert.
  • A bizonylat bruttó összegét az [összeg] beírásával tudod dinamikusan elhelyezni a levélben. Fontos tudnod, hogy ilyenkor mi az összeg mellett a pénznemet (devizát) is automatikusan megjelenítjük.
  • A [fizmod] használatával a számla/díjbekérő fizetési módját tudod megjeleníteni a szövegben.

Vissza

Ingyenes, kötelezettség nélküli Regisztráció
Ingyenes próbaverzió
*Nem szükséges email címet, vagy egyéb adatot megadnod!
A Számlázz előnyei

Ingyenes, kötelezettség nélküli